A Rákóczi-stadionban köszöntötték a Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia jó tanuló, jó sportoló növedékeit csütörtökön. A kilenc utánpótláskorú labdarúgó támogatói ajándékokat vehette át az iskolapadban és a pályán nyújtott teljesítmény alapján - írja a Rakoczifc.hu.

Baranyai Sándor, a Kaposvári Rákóczi FC ügyvezetője köszöntőjében kiemelte: fontos, hogy legyen szenvedély és tűz a fiatal játékosokban. Hozzátette: szeretettel, hittel és alázattal kell küzdeniük a céljaikért a pályán és az iskolában egyaránt. Zárásként pedig sikerekben gazdag pályafutást kívánt az ifjú labdarúgóknak.

Fotó: Rakoczifc.hu
Fotó: Rakoczifc.hu

A Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia kilenc növendéke érdemelte ki ebben az évben a jó tanuló, jó sportoló elismerést.

"Nagyon fontos, hogy a sport mellett a tanulmányaimra is kellő figyelmet fordítsak, ha ne adj’ Isten egy komolyabb sérülést szenvedek, legyen egy másik út is előttem. Mindkét területen vannak célok előttem: első körben szeretnék leérettségizni, a labdarúgásban pedig minél magasabb szintre jutni" - fogalmazott Országh Balázs, a Kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia U17-es csapatának játékosa, aki a kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium tanulója. 

Fotó: Rakoczifc.hu
Fotó: Rakoczifc.hu

A jó tanuló, jó sportoló kitüntető címet és az ezzel járó ajándékcsomagokat Kárpáti Zsombor (U14), Virágh Milán Ferenc (U14), Gombócz Levente János (U14), Gondos Kristóf (U15), Czimmerman Gergő (U16), Rostás Roland (U16) és Országh Balázs (U17) a helyszínen vehette át. Pintér Máté (U19), valamint Bán Imre Dávid (U17) pedig egy későbbi időpontban kapja majd meg a pályán és az iskolában nyújtott teljesítményének elismerését.

Címkék: bene ferenc akadémia, jó tanuló, labdarúgás, sport