A Fino Kaposvár két szoros és egy sima játszmában legyőzte a vendég Dunaújvárost a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának utolsó, vasárnapi játéknapján.

A mérkőzésnek már nem volt tétje a Kaposvár szempontjából, hiszen már kialakult a március közepén induló elődöntő párosítása. Ezek alapján a Kazincbarcika a veretlenül listavezető Pénzügyőr SE-vel, míg a Kaposvár a MAFC-cal találkozik majd.

Ruben Wolochin: – Örülünk a 3:0-ás győzelemnek, és hogy éltek a lehetőséggel azok a játékosok, akik eddig kevesebbet játszottak. Holnaptól ismét vissza kell térnünk a rendes kerékvágásba, mert szerdán nagyon fontos mérkőzésünk lesz Kecskeméten.

Tomanóczy Tibor: – Látszott a mérkőzésen, hogy tét nélküli volt, és sajnálom, hogy négy-hat pontos előnyből sem tudtunk játszmát nyerni. A folytatásban arra összpontosítunk, hogy biztosítsuk a bennmaradásunkat az Extraligában.


Fino Kaposvár – Dunaújvárosi KSE 3:0 (26, 13, 29)
Kaposvár. V: Halász E., Tillmann.

FINO: Bögöly 4, Makarov 9, Kalmár 11, Horváth K. 4, Veleckij 16, Iván G. 2. Csere: Kiss M. (liberó), Iván B. 5, Keen, Bozóki Bence 7, Ouyachi 3, Fenyvesi. Vezetőedző: Ruben Wolochin.

DKSE: Duman, Mészáros D. 9, Ambrus 3, Boa 4, Garrett 10, Tomanóczy B. 9. Csere: Gebhardt Á. (liberó), Hatvany, Majoros 1, Bohnicsek 5, Kecskeméti 2. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

A mérkőzést élőben közvetítettük:

Címkék: Férfi röplabda, Dunaújváros, Fino, mérkőzés, sport