Három hónapos kényszerszünetet követően nemrég újra pályára léptek a megyei pontvadászat csapatai. A vírushelyzet miatti szünet után a harmadik fordulóból még novemberben elhalasztott találkozón a Marcali VSZSE jó harmadik negyedével magabiztosan, 98-80-ra győzte le a Monok SE gárdáját. A hazai együttesben Magyar Viktor nagyszerű teljesítményt nyújtott, hiszen 10 triplát süllyesztett el az ellenfél gyűrűjében. A Monok SE vereségével nincsen már veretlen a 2020/2021-es bajnokságban.

A hosszú szünetet követően a megyei bajnokság csapatai egyhangúan a játékra szavaztak, így a Somogy Megyei Kosárlabda Szövetség a pontvadászat folytatása mellett döntött. A vírushelyzet következtében kialakult csarnok problémák után a Marcali és a Tamási gárdája immár tud hazai pályán játszani, míg a Siófok egyelőre vendégként fog szerepelni.
Változik azonban a kaposvári székhelyű csapatok hazai mérkőzéseinek helyszíne: a folytatásban a taszári sportcsarnok ad otthont a mérkőzéseknek.

Az összecsapásokat vasárnaponként játsszák a csapatok, a tervezett játéknapok a következők: február 14., 21., 28., március 7., 21, 28.

Február 14., vasárnap (Taszári Sportcsarnok): 9.00: Táncsics-Gyakorló – Siófoki Kosársuli, 10.30: Tüskevári SE – Monok SE, 12.00: Zrínyi KK – Henger KK

Február 14., vasárnap (Tamási Sportcsarnok): 17.00: Tamási Dámok – Meló-Diák KK

Címkék: kosárlabda-bajnokság, megyei, Somogy, sport