A másodosztályú Dorogi FC ellen vívta idei harmadik felkészülési találkozóját a Kaposvári Rákóczi. A Székesfehérváron rendezett találkozón bár a dorogiak szereztek előnyt, de végül a somogyiak örülhettek a mérkőzés végén, ahol a frissen igazolt két játékos, Lakatos Csaba és Zsirai Martin is pályára lépett.

A mérkőzést a bányászvárosiak kezdték jobban, hiszen gyorsan vezetést szereztek, de Balázs Zsolt nem sokkal később válaszolni tudott, majd Erdei Carlo szabadrúgásgólja után már a Kaposvárnál volt az előny. A szünetig bár egalizált a Dorog, de a második félidőben Bartos Julián is feliratkozott a gólszerzők közé. Ezzel a találattal pedig ki is alakult a 3-2-es végeredmény.


Dorogi FC–Kaposvári Rákóczi FC 2–3 (2–2)
Székesfehérvár, Főnix pálya, zárt kapuk mögött.

Dorogi FC: Borsos – Kárász, Berkó, Belényesi, Papp M., Zuigeber, Tóth B., Lénárth, Csillag, Mészáros, Vígh. Csereként pályára lépett: Tulipán, Nagyházi, Nyíri, Ryashko, Barna, Girskik, Zabari, Szabó L., Szerencsi. Vezetőedző: Fenyvesi László.

Kaposvári Rákóczi FC: Bánki – Nagy J., Ur, Nagy T., Lakatos Cs. – Szakály A., Gál – Bartos, Erdei, Balázs Zs. – Szarka. Csereként pályára lépett: Megyeri (kapus), Szabó A., Vachtler, Bíró D., Hadaró, Balog A., Szederkényi, Zsirai. Másodedző: Disztl László.

A kaposvári gólszerzők: Balázs Zs., Erdei, Bartos.

Címkék: Dorog, Kaposvári Rákóczi, edzőmeccs, labdarúgás, sport