Rangos felkészülési tornának adott otthont vasárnap a Kaposvár Aréna. A Fino férfi röplabdázói a Dunaferrt verték az elődöntőben, míg a másik ágon a Pénzügyőr diadalmaskodott a MAFC ellen.

A három szettig tartó finálé első felvonása látványos küzdelmet hozott. A vendégek már 5 ponttal is vezettek, de Horváth Kristófék a hajrában utolérték ellenfelüket. A szettet azonban így is a Pénzügyőr nyerte 27:25-re.

A második játékrész már egyértelműen Jókay Zoltán tanítványairól szólt, az újabb részsikerrel pedig eldőlt, hogy a fővárosiak nyerik a tornát.

A harmadik felvonásban a cserék kerültek főszerepbe, a tartalékok csatájából pedig a hazaiak jöttek ki jobban.

A kaposváriakra szerdán már tétmérkőzés vár. Akkor Székesfehérváron lépnek pályára a Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán.

Nézzék vissza a finálét teljes egészében!

A tornáról a Kapos Sport Magazinban láthattak hosszabb összeállítást


Eredmények

Fino-Kaposvár–Dunaferr SE 3–0 (20, 20, 14)

Bp. LV Sport Pénzügyőr SE–Bp. MAFC-BME 2–1 (18, 23, –22)

A harmadik helyért:

Dunaferr SE–Bp. MAFC-BME 2–1 (23, 21, –19)

Az első helyért:

Pénzügyőr SE–Fino-Kaposvár 2–1 (25, 17, –22)

Pénzügyőr SE: Magyar B. (3), Reffatti (6), Szabó M. (6), Kovács Z. (11), Kiss D. (5), Rása (3). Csere: Feliciano (liberó), Bán (liberó), Kozhuharov (1), Szabó V. (1), Hajagos (1), Solti (5), Tordai (7). Vezetőedző: Jókay Zoltán. Edző: Weczera Csaba.

Fino-Kaposvár: Keen (–), Bögöly (7), Makarov (6), Melnikov (4), Horváth K. (5), Veletsky (8). Csere: Bozóki Bence (liberó), Kiss M. (liberó), Kalmár Á. (6), Ouyachi (3), Iván G. (–), Iván B. (4), Fenyvesi B. (3). Vezetőedző: Ruben Wolochin. Edző: Demeter András.

Címkék: felkészülési torna, fino kaposvár, röplabda, sport