A közelmúltban rendezték a XVIII. Cápa- L. Serdülő- XXX. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokságot Kecskeméten. Az 1.MCM-Diamant Adorján SE sportolói remek időeredményekkel és új egyéni csúcsokkal térhettek haza.

Kiemelkedő a legfiatalabbak teljesítménye, hiszen számukra ez volt az egyik első nagy megmérettetés, amit érmekkel zártak.

A serdülő lány váltó (Pados, Szalafai, Győrffy, Pete) kétszer is felállhatott a dobogó legfelső fokára, egyéni távon növelte bajnoki címeinek számát Pados Gabriella (200 m és 400 m felszíni úszás) és Győrffy Lili Anna (400m uszonyos gyorsúszás és 800m felszíni úszás), míg az Adorjánosok korosztályos 4*100m uszonyos gyorsúszó mix összetételű (Kovencz, Vince, Győrffy, Szalafai) csapata másodikként csapott célba.

A juniorok összesen 6 egyéni és 3 váltó éremmel zárták a versenyt. Szabó Száva Hargita (junior) hatalmas egyéni csúccsal, néhány tizeddel lemaradva, de megközelítette a jövő évi junior világverseny “A”- szintidejét 400m uszonyos gyorsúszáson. A versenyen összesen kilenc arany-, kilenc ezüst- és tizenöt bronzérmet nyertek a kaposváriak.

A TELJES EREDMÉNYSORT IDE KATTINTVA TALÁLJÁK!

Címkék: 1.mcm-diamant adorján, uszonyos-úszás, kecskemét, sport