Junior-2 korcsoportban (2007-2008) Korcsmáros Luca a 49 induló közül egyéni összetettben ezüstérmet nyert. Szabad gyakorlatára a legmagasabb pontszámot kapta, mellyel elnyerte a Berczik Sára Emlékdíjat, a gyakorlat koreográfiáért felkészítője, Boros Ninetta pedig a legjobb koreográfia különdíjat érdemelte ki a zsűri döntése alapján. Karikával Luca a dobogó harmadik fokára állhatott. Ugyanitt csapattársa Kovács Réka összetettben a 11. helyen végzett, ezzel ő is arany minősített versenyző lett. Karikával a 6. helyen zárt.

A serdülők igen népes mezőnyében ( 68 induló) Kovács Kitti szintén arany minősítést ért el, szabaddal a 6., karikával az 5. helyet szerezte meg.

Ezzel véget ért a ritmikus gimnasztikázók hazai versenyszezonja, mely ebben a nehéz évben egy Országos Bajnokságot jelentett minden versenyző számára. Az LSC RG SE az OB valamennyi versenyén részt vett, és nagyon eredményesen szerepelt. A szezon végeztével a lányok már meg is kezdték a felkészülést a jövő évi megmérettetésekre. Eközben két felnőtt versenyzőjük folyamatosan edz Budapesten, és készülnek a jövő évi nemzetközi versenyekre.

A lányok felkészítői: Dr Balogh Orsolya, Oláh Dóra, Boros Ninetta.

Címkék: lovasakadémia, ritmikus gimnasztika, sport