Remekül kezdte a Kaposvári VK a Miskolc elleni bajnokit. Vindisch Ferenc találata után már 4-0-ra vezettek a hazaiak az első negyedben, és a folytatás is hasonlóan simán alakult. A somogyiak remek hatékonysággal értékesítették a helyzeteiket, míg a másik oldalon Csiszár Boldizsár védte magabiztosan a kapuját.

A 9-4-es első felvonás után a vendégek elkezdték a zárkózást, Horváth Ákos találata után azonban ismét meglógott a KVK. Csakúgy, mint a KSI ellen, most is hatgólos előnnyel vághattak neki az utolsó negyednek a hazaiak, most azonban a végén sem engedtek ki Surányi László tanítványai.

A kaposváriak az utolsó pillanatig mentek előre, így a hajrában a 18 esztendős Vadóc Dávid is meglőtte első OB I-es találatát, amivel végül 17-10-re diadalmaskodtak.


E.ON Férfi Vízilabda OB I 11. forduló

Kaposvári VK - PannErgy-MVLC-Miskolc 17-10 (6-2, 3-2, 4-3, 4-3)

Gólszerzők: Vindisch 3, Horváth 3, Juhász-Szelei 2, Kovács 2, Langiewicz 2, Dobos, Vadóc, Kakstedter, Mijic, Jajcinovic ill. Magyar 3, Hornyák, Berki, Biros, Lukács, Vismeg, Sisán, Fried.

Nézzék vissza a mérkőzést teljes egészében!

Kaposvári VK - Miskolc

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Címkék: kaposvári vk, miskolc, vízilabda, sport