Az Újpest elleni győzelem után újabb nagy rangadó vár az 1. MCM-Diamant Kaposvár együttesére. A somogyiak pénteken 18 órakor a Vasas Óbuda csapatát látják vendégül az arénában.

Az előszezonban egyszer már legyőzték a Vasast Sasa Nedeljkovic tanítványai, akkor 3-0-ás hazai siker született, de ebből nem lehet kiindulni.

"Az egy előkészületi meccs volt, ez pedig egy kőkemény rangadó lesz – hangsúlyozta a feladó. Biztos vagyok benne, hogy a vendégek is szeretnének ponttal-pontokkal távozni, hiszen eddig nem nagyon sikerült az élcsapatok ellen nyerniük. Mi pedig meg akarjuk ajándékozni az egyre gyarapodó szurkolótáborunkat egy jó mérkőzéssel és természetesen hazai győzelemmel. Ezért biztos vagyok benne, hogy nagy csata lesz a pályán és mindkét fél küzdeni fog a végsőkig." - mondta el a hazaiak liberója, Szpin Renáta az egyesület honlapján.

A Diamant három győzemmel és egy vereséggel a második, míg a Vasas egy győzelemmel és két verséggel az ötödik helyen áll a tabellán. A péntek 18 órakor kezdődő mérkőzést élőben közvetítjük.

1.MCM-Diamant Kaposvár - Vasas Óbuda

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Címkék: Vasas, női röplabda, közvetítés, élő, Diamant, sport