Helycsere történt az élmezőnyben a forduló után, az Ebola az elmaradt találkozóján szerzett pontjainak köszönhetően az élre állt és már a tavalyi bajnok vezeti a pontvadászatot. Rangadót nyert az M-Car Bérautó, az elmúlt fordulókban magabiztosan nyerték mérkőzéseiket. A HGA Biomed tíz góllal terhelte ellenfele hálóját, a listavezetőn kívül simán nyert a játéknapon a Ferro, a Cefre és a Liberi. Egy találkozót az őszi szünet miatt későbbre halasztottak. Már csak két gárda áll pontveszteség nélkül az idei kispályás bajnokság küzdelmei során.

Focivilág Kupa eredményei:

Lechler Autófesték-HGA Biomed 0-10
Góllövő: Sulcz 3, Varga 3, Márton 2, Sipos, Falusi.

A nap nyitótalálkozóján lendületesen, gólratörően játszott a Biomed csapata. Végig koncentráltan játszottak, nem vettek vissza a sebességből, tetszés szerint érték el góljaikat.

Pomeg ABC- M-Car Bérautó 2-5
Góllövő: Gimesi, Takács, ill. Tollár 3, Cséplő 2.

Az M-Car már a mérkőzés elején megszerezte a vezetést ezen a sportszerű, hajtós mérkőzésen. Jobban akarták a győzelmet, a második félidőben még növelték előnyüket.

Kaposi Mór Kórház-Cefre FC 0-5
Góllövő: Balogh 2, Rákosa 2, Sznopek.

Ezen az összecsapáson a gyorsabban és pontosabban játszó csapat diadalmaskodott. A Kórház gárdája csak rövid ideig fejtett ki ellenállást, így nem volt esélyük a pontszerzésre.

Ferro FC- Interspájz 8-4
Góllövő: Molnár 4, Németh 2, Ferenczi, Albrecht, ill. Széphelyi 2, Pápai, öngól.

Az első játékrészben még döntetlenre állt a két gárda találkozója. A térfélcsere után elhúzott a Ferro, több gólt rúgva megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Gépész Kadétok-Zsíroskönyér FC
Későbbi időpontra halasztva.

VNFSZK-Liberi 2-5
Góllövő: Golita, Nürnberger, ill. Varga 2, Palkovics, Simon, Orbán,

A második félidő elejéig jól tartotta magát a VNFSZK, onnéttól kezdve átvette a Liberi a játék irányítását, és az utolsó percekben lőtt két góljával magabiztosan nyert.

QLR PC Bontó-Meta Fitness 1-4
Góllövő: Muretics, ill. Szépes, Antyipenkó, Sas, Peresztegi.

A QLR a mezőnyben méltó ellenfele volt a Meta Fitness alakulatának, még a vezetést is ők szerezték meg. Azonban több gólra nem futotta erejükből, míg az ellenfél négyet rúgott és megszerezte a három pontot.

Nyár FC-Somogy Sportja All Stars 2-4
Góllövő: Baki 2, ill. Sulyán 2, Krakter, Tanító.

A csere nélkül felálló Somogy Sortja meglepte ellenfelét, harcosan, koncentráltan játszottak, az ellenfél vezetése után megfordították a találkozót.

Polgármesteri Hivatal-Matracvarázs 2-1
Góllövő: Kampf, öngól, ill. Bunovácz.

A küzdelmes mérkőzésén a Matracvarázsnál volt az előny, a Hivatal alakulata a második játékrész közepén fordított. Az összecsapás vége kicsit parázs hangulatura sikeredett.

Ebola-Maker Autó 11-2
Góllövő: Decsi 5, Laczkó 3, Vodicska 2, Neubauer, ill. Kelemen, Mayer Barna.

Az elején nehezen lendült játékba az Ebola, de a megszerzett vezetés megnyugtatta őket, és szemre is tetszetős támadásokból majdnem egy tucat gólt lőttek.

A következő forduló (11.03-04) párosítása: Kedd: 18.45 Cefre FC-Gépész Kadétok, 19.30 Somogy Sportja All Stars-Pomeg ABC, 20.15 Interspájz-VNFSZK, 21.00 Zsíroskönyér FC-Ebola. Szerda: 17.15 Maker Autó-Lechler Autófesték 18.00 Liberi-QLR PC Bontó, 18.45 M-Car Bérautó-Kaposi Mór Kórház, 19.30 Meta Fitness-Polgármesteri Hivatal, 20.15 Matracvarázs-Nyár FC, 21.00 HGA Biomed-Ferro FC.

Címkék: gól, labdarúgó, kispálya, sport, bajnokság