Már a negyedik hétvégét töltik a ritmikus gimnasztikázók az Országos Bajnokság versenysorozatán Törökbálinton. A kaposvári LSC RG tornászai a mostani hétvégén is remekül teljesítettek.

A legkisebbek ( 2011-2012) között a somogyi együttes az ország 10 csapata közül a második legjobbnak bizonyult. A csapat tagjai: Hernádi Csenge, Hirt Petra, Molnár Alíz és Vlasics Zorka. Egyéniben összetettben 65 induló mérte össze tudását. Vlasics Zorka a 2011-ben születettek között a legmagasabb pontszámmal lett aranyérmes. Ugyanitt Molnár Alíz 5. ,Hernádi Csenge 14. lett. Hirt Petra a 2012-ben születettek versenyében bronzérmet érdemelt.
A serdülők (2010-2009) mezőnye is nagyon népes volt, itt 78 versenyző lépett szőnyegre.

A 2010- ben születettek között Szvitán Zorka ezüstérmes lett szabad gyakorlatával, Németh Maja szabaddal 9., karikával 5., összetettben szintén az 5.helyezést szerezte meg. Ugyanitt Keszthelyi Boróka a középmezőnyben végzett. A 2009-esek mezőnyében Mészáros Veronika lendületes szabad gyakorlata 5.helyezést ért. Összetettben a 10. helyen végzett.

Felnőtt kategóriában Somlyai Flóra a 35 induló közül éppen lemaradt a dobogóról, és lett 4.helyezett egyéni összetettben és labdával is. Karikával a 8.helyezést érte el.

A lányokat felkészítették: Dr Balogh Orsolya, Oláh Dóra, Boros Ninetta.

Címkék: ritmikus gimnasztika, lovasakadémia, sport