Nézők nélkül, délután 1 órakor küzdött meg egymással a Kaposvári Vízilabda Klub és a KSI SE az OB I szeptemberről elhalasztott mérkőzésén. A találkozót remekül kezdték a kaposváriak, 6-2 után azonban közelebb férkőztek a vendégek. A folytatásban főként Vindisch Ferenc és Juhász-Szelei Norbert volt elemében hazai oldalon, míg a fővárosiaktól Pető Ádám tüzelt a legpontosabban.

A félidő vége előtt Vékony Ákos szánta el magát lövésre, a távoli próbálkozása pedig végül be is akadt, így a szünetben már 11-8-ra vezetett a KVK.

A harmadik felvonásban is az történt a medencében, amit a kaposváriak akartak. Egymás után lőtték a gólokat és Mijic Dávid találatát követően már 6 volt a két csapat közötti különbség.

A negyedik negyedben viszont teljesen érthetetlenül visszaesett a hazaiak játéka. A KSI szép lassan ledolgozta a hátrányát, igaz az egyenlítéstől így is messze jártak. A KVK végül 16-15-re nyert, a kaposvári csapatból Juhász-Szelei Norbert egymaga 6 gólig jutott, csakúgy mint a vendégektől Pető Ádám.


Férfi Vízilabda OB I

Kaposvári VK – KSI SE 16-15 (6-5, 5-3, 5-2, 0-5)

Gólszerzők: Juhász-Szelei 6, Vindisch 4, Mijic 3, Vékony, Langiewicz, Jajcinovic ill. Pető 6, Gábor 2, Nagy 2, Némethy, Bihácsi, Lantos, Szalai, Csapó.

Címkék: ksi, kaposvári vk, vízilabda, sport