Edzőt vált a Siófok KC női NB I-es kézilabdacsapata. A klub honlapja hétfőn számolt be arról, hogy távozik posztjáról Bent Dahl.

A norvég szakember korábban másodedzőként segítette Tor Odvar Moen munkáját, nyár óta azonban ő felelt a csapat felkészítéséért.

Fotó: Németh András/SKC Média
Fotó: Németh András/SKC Média

Az együttes a kitűzött célokhoz képest gyengébben kezdte a szezont, hiszen 6 győzelem mellett 3 vereség is becsúszott már.

Az új vezetőedző kilétét a hírek szerint hamarosan bejelenti az egyesület. 

A Siófok KC hivatalosan bejelenti, hogy a hétfői nap folyamán közös megegyezéssel szerződést bontott vezetőedzőjével, így Bent Dahl azonnali hatállyal távozik posztjáról.

Bent Dahl 2019. januárjában érkezett Siófokra Tor Odvar Moen segítőjeként. Mivel Moen családi okokra hivatkozva közös megegyezéssel szerződést bontott és nem töltötte ki siófoki kontraktusát, a klubvezetés az akkori másodedzőt, Bent Dahlt kérte fel a 2020/21-es szezontól a vezetőedzői poszt betöltésére.

A norvég szakember 9 tétmérkőzés után, 6 győzelemmel és 3 vereséggel a háta mögött közös megegyezéssel távozik Siófokról a csapat sikertelen szereplése miatt.

Bent Dahlnak köszönjük klubunkért tett szolgálatait, és sok sikert kívánunk további pályafutásához!

Az új vezetőedző személyét klubunk hamarosan bejelenti.

Címkék: bent dahl, edzőváltás, siófok kc, kézilabda, sport