Egy kivételével minden mérkőzést lejátszottak a kaposvári kispályás labdarúgó bajnokság hatodik fordulójában. Két összecsapás hozott szorosabb küzdelmet, a többi párharcban nagyarányú győzelmek születtek az esélyes csapatok javára. A forduló legtöbb találatát az M-Car érte el, 11 gólig jutott a csapat. Nyolc gólt lőtt a HGA Biomed és a Matracvarázs az elmúlt játéknapon. A forduló gólkirálya Decsi Richárd lett öt találattal.

Focivilág Kupa eredményei:

Gépész Kadétok-HGA Biomed 1-8
Góllövő: Kiss, ill. Törzsök 3, Sulcz 2, Ferletyák, Falusi, Márton.

A középiskolásokból álló csapat lelkesen és sportszerűen küzdött, de nem tudta felvenni a versenyt a nagyobb játékerőt képviselő és gólratörőbben játszó gárdával.

Nyár FC-Cefre FC 0-5
Góllövő: Balogh, Rofrics, Rákosa, Berta, Sznopek.

A mérkőzés végeredménye kicsit túlzó, nem volt ekkora különbség a két alakulat között. A Cefre játékosai gyorsabban játszottak, pontosabban passzoltak és a kapu előtt határozottabbaknak bizonyultak.

Kaposi Mór Kórház-Maker Autó 1-3
Góllövő: Papp, ill. Kelemen 2, Mayer Barna.

Hamar vezetést szerzett a Maker gárdája, ezután még tudott szépíteni az ellenfél. Később még egy gólt lőttek, erre már nem tudott reagálni a Kórház, így maradt a kétgólos győzelem.

Ebola-Interspájz 7-0
Góllövő: Decsi 5, Ferenczi, Domokos.

Sportszerű összecsapást láthattunk a késő esti mérkőzésen, melyen végig az Ebola dominált. Decsi Richárd öt góljának köszönhetően magabiztosan nyert a tavalyi bajnok. 

Pomeg ABC-Zsíroskönyér FC
Későbbre halasztva.

Lechler Autófesték-Liberi 2-3
Góllövő: Kőműves, Teller, ill. Horváth R, Simon, Horváth N.

Mindkét alakulat lelkesen küzdött és sok futással gólratörően játszott. A küzdelemből végül a helyzeteit jobban kihasználó Liberi került ki győztesen.

Ferro FC-Meta Fitness 4-1
Góllövő: Németh 4, ill. Tarlósi.

A listavezető nehezen lendült játékba, az ellenfele szervezetten védekezett. A második játékrészben aztán kijött a nagyobb tudás, a Ferro háromgólos győzelmet aratott Németh Norbert négy találatával.

Somogy Sportja All Stars-M-Car Bérautó 2-11
Góllövő: Szőke, Horváth, ill. Tollár 3, Sipos 3, Magyar L 3, Horváth 2.

Az M-Car minden tekintetben felülmúlta ellenfelét, tetszés szerint érték el góljaikat. Már négy győzelmük van és jelenleg a tabella hatodik helyét foglalják el.

QLR PC Bontó-Matracvarázs 2-8
Góllövő: Árbogást, Szabó, ill. Bunovácz 3, Belovics 2, Rohrer, Teruzzi, Magyar.

Sportszerű találkozót vívott egymással a két gárda, melyet a többet futó Matracvarázs nyert meg. A QLR becsülettel küzdött, de ellenfelük felőrölte minden ellenállásukat. 

VNSZFK-Polgármesteri Hivatal 3-3
Góllövő: Horváth, Nürnberger, Mike, ill. Kozicz 2, Lovász.

Az első félidőben két góllal vezetett a VNFSZK, melyet az ellenlábasa a második játékrészben kiegyenlített. Egy potyagóllal ismét vezettek, de a Hivatal csapata a vége előtt ismét egalizálta az állást.

Címkék: kispályás, bajnokság, labdarúgás, Kaposvár, sport