Szerdán a világ egyik legjobb vízilabdacsapata érkezik a Csik Ferenc Versenyuszodába. A Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es együttese a tervek szerint szeptember elején mérkőzött volna meg a Ferencvárossal, a koronavírus-járvány azonban alaposan átalakította a menetrendet.

A Fradi ellen sosem egyszerű játszani. Fiatal magyar tehetségek, válogatott klasszisok és minőségi légiósok alkotják a keretüket, úgyhogy kemény mérkőzés vár ránk szerdán – nyilatkozta a mérkőzés előtt a kaposváriak játékosa, Mijic Dávid.

A friss Magyar Kupa-győztes, bajnoki és Bajnokok Ligája-címvédő Ferencváros a halasztások után az elmúlt hetekben már folyamatosan meccsben volt. Eddigi öt mérkőzésüket egyaránt magabiztos játékkal nyerték.

A KVK legutóbb szeptember 23-án játszott tétmérkőzést, Surányi Lászlóék felkészülését pedig azóta is sérülések és betegségek hátráltatják.

Egy Ferencváros szintű csapattal teljes kerettel sem könnyű felvenni a versenyt, így meg pláne. Ettől függetlenül igyekszünk egy jó meccset játszani a zöld-fehérekkel – tette hozzá Mijic Dávid.

A Fradi elleni bajnoki szerdán 19 óra 30 perckor kezdődik a Csik Ferenc Versenyuszodában.

A mérkőzésre csak lázmérést követően, 37,3 Celsius-fokos testhőmérséklet alatt lehet belépni. Aki betegnek érzi magát, inkább maradjon otthon!

Az uszodában kötelező a kézfertőtlenítés és a szájmaszk használata. A nézőtérre maximum 400 néző engedhető be. A lelátón a nem egy háztartásban élők között minimum 2 szék távolságot kell kihagyni.

Címkék: ob1, ferencváros, kaposvári vízilabda klub, sport