Mint ismert, a Kaposvári KK a múlt héten elköszönt C. J. Aikentől, így a center posztra új játékos érkezett. A horvát Josip Jukic személyében egy fiatal, jó fizikai adottságú magasemberrel bővült a csapat. A 24 esztendős, 206 cm magas, 101 kg-os Jukic harcra kész állapotban érkezett meg Kaposvárra, hiszen az idei bajnokságban már két találkozó erejéig pályára lépett hazája pontvadászatában - írja a delfinek.hu. A KK Sonik Puntamika csapatában (ahol e rövid idő alatt 17,5 pontot és 8,5 lepattanót átlagolt) nyílt szerződéssel rendelkezett, így csatlakozhatott a kaposvári kerethez.

Nemcsak Jukic az egyetlen érkező, ugyanis a klub megállapodott a közös folytatásról a szerb Milos Miliszavljeviccsel is. Milos neve nem lehet ismeretlen a somogyi szurkolók számára, hiszen a 27 esztendős, meglehetősen jó rugókkal megáldott hátvéd a tavalyi évadban 21 mérkőzés erejéig szerepelt a Szedeák és a Kecskemét csapataiban is hazánkban.

Érdekesség, hogy így két immár kaposvári játékossal, Morris Curryvel és Révész Ádámmal is játszott egy csapatban az elmúlt bajnokságban. Milosnál kiemelendő, hogy tavaly 44%-os pontossággal tüzelt a triplavonalon túlról.

A két új játékos szerződése azután lépett életbe és csatlakoztak keretünkhöz, miután átestek az ilyenkor kötelező karantén mellett a két koronavírus teszten és mindketten negatív eredményt produkáltak.

Címkék: szerződés, légiós, igazol, KKK, sport