A negyedik fordulóval folytatódott a héten a kispályás bajnokság a műfüvön. A Pomeg ABC csapata rangadót játszott az újonc, az eddig pontveszteség nélkül álló HGA Biomed alakulatával és két góllal legyőzte őket. A tabellát jelenleg a négy győzelemmel álló Ferro FC vezeti, eddig minden találkozójukat megnyerték. A tavalyi bajnok Ebola ismét nyolc góllal terhelte soros ellenfele hálóját, szintén győzött az élcsoportból a Polgármesteri Hivatal és a Liberi egyesülete is, még mindegyikük veretlen a pontvadászatban.

Focivilág Kupa eredményei:

M-Car Bérautó- Cefre FC 2-3
Góllövő: Tollár, Cséplő, ill. Balogh 2, Sznopek.

A forduló első összecsapása nagy küzdelmet és harcos játékot hozott. Az M-Car szerezte meg a vezetést, az ellenfele a második játékrészben fordított és egygólos győzelmet aratott.

Pomeg ABC-HGA Biomed 2-0
Góllövő: Tóth 2.

A sportszerű küzdelmet hozott a nap rangadója, melyet a rutinosabb Pomeg nyert meg. A kapujuk elő tömörültek és kontrából támadták a Biomed hálóját, mely mezőnyfölényben játszott, de gólra nem futotta erejükből.

Somogy Sportja All Stars-Zsíroskönyér FC 3-8
Góllövő: Horváth, Kovács, Sulyán, ill. Németh 5, Baranyai 2, Bathó.

Végig a Zsíroskönyér irányította a találkozót, fölényben játszott. A Somogy Sportja sportszerűen küzdött, de nem tudta megnehezíteni ellenfele dolgát.

Kaposi Mór Kórház-Interspájz 2-6
Góllövő: Dr. Keller, Galambos, ill. Sipos 3, Tábori 2, Széphelyi.

Az első játékrész szoros eredményt mutatott, az Interspájz azonban a folytatásban fölénybe került a jobb helyzetkihasználásának köszönhetően és magabiztosan nyert.

Nyár FC-Maker Autó 2-1
Góllövő: Pintér 2, ill. Mayer Balázs.

Egyenlő erők küzdelmét láthattuk a két alakulat mérkőzésén. A helyzeteit jobban kihasználó Nyár FC nyerte a találkozót, ezzel együtt begyűjtötte a három bajnoki pontot.

Gépész Kadétok-Liberi 1-11
Góllövő: Kiss, ill. Hosszú 4, Orbán 2, Palkovics, Kőszegi, Varga, Horváth N, öngól.

A találkozó egészében a Liberi dominálta a játékot, tetszés szerint érték el a góljaikat és ilyen arányban is megérdemelten nyertek.

VNFSZK-Matracvarázs 2-3
Góllövő: Bernáth, Zakócs, ill. Teruzzi, Bunovácz, Tóth.

Kiegyenlített játék folyt a játéktéren, a Matracvarázs az utolsó másodpercekben elért találattal nyerte meg az összecsapást. A játék képe alapján a döntetlen igazságosabb lett volna.

Lechler Autófesték-Polgármesteri Hivatal 1-2
Góllövő: Kéki, ill. Kozicz, Kampf.

A félidőben még döntetlenre állt a találkozó, a második játékrész elején szerzett vezetést a Hivatal gárdája. Az előny után az eddig sportszerű megmérettetés paprikás hangulatúvá változott, több adok-kapok tarkította az összecsapást.

Ebola-Meta Fitness 8-0
Góllövő: Vodicska 3, Hampuk 2, Pető, öngól, öngól.

Sima győzelmet aratott a tavalyi bajnok, ellenfele kevés ellenállást mutatott. A nagyobb játékerőt képviselő csapat magabiztos győzelmet ért el.

QLR PC Bontó-Ferro FC 0-3
Játék nélkül.

A következő forduló (10.06-07) párosítása: Kedd: 18.00 HGA Biomed-Kaposi Mór Kórház, 18.45 Zsíroskönyér FC-Nyár FC, 19.30 Maker Autó-Pomeg ABC, 20.15 Cefre FC-Somogy Sportja All Stars, 21.00 Interspájz-Gépész Kadétok. Szerda: 18.00 Meta Fitness-Lechler Autófesték, 18.45 Matracvarázs-M-Car Bérautó, 19.30 QLR PC Bontó-VNFSZK, 20.15 Polgármesteri Hivatal-Ferro FC, 21.00 Liberi-Ebola.

Címkék: gól, labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport