Csonka fordulóval folytatódott a kispályás bajnokság Kaposváron. Három találkozót is elhalasztottak, részben a járványügyi helyzet miatt, ezek lejátszására később kerül sor.

A tabellát továbbra is az újonc HGA Biomed vezeti, akik nagy küzdelemben múlták felül soros ellenfelüket. A Ferro FC is megnyerte mindhárom eddigi találkozóját, jelenleg másodikak a táblázaton. Jól kezdte az idényt a Liberi gárdája, jelenleg a harmadik pozíció az övék, két pontot vesztettek.

Hét veretlen és öt nyeretlen csapat van a mezőnyben, az utóbbiaknak javulást kell mutatniuk a játék terén.

Focivilág Kupa eredményei:

Zsíroskönyér FC- M-Car Bérautó 1-4
Góllövő: Kuti, ill. Sipos 2, Tollár 2.

A nap első mérkőzése jó színvonalú, küzdelmes összecsapást hozott. A csere nélkül felálló Zsíroskönyér nehezen találta az utat ellenfelük kapuja felé, míg az kontratámadásokból többször betalált.

HGA Biomed-Nyár FC 4-3
Góllövő: Márton, Keszthelyi, Farkas, Törzsök, ill. Baki, Pintér, Szente B.

Nagy csatát vívott egymással a két alakulat, végig szoros volt találkozó. A HGA Biomed távoli, jól eltalált lövésekkel fordította a maga javára a meccs állását.

Interspájz-Pomeg ABC 0-4
Góllövő: Decsi, Károli M, Takács, Szabó.

Mindkét gárda sportszerűen játszott a kiegyenlített első félidőt hozó mérkőzésen. A helyzeteit jobban kihasználó Pomeg a második játékrészben kerekedett felül és megszerezte a három bajnoki pontot.

Polgármesteri Hivatal-Ebola
Későbbre halasztva

Meta Fitness-Gépész Kadétok
Góllövő: Antyipenkó, Lévai, Tarlósi, ill. öngól.

A félidőig jól tartotta magát a fiatalokból álló Gépész Kadétok, ekkor az eredmény 0-0 volt még. A későbbiekben a fölénybe kerülő Meta Fitness három gólt elérve abszolválta a találkozót.

Liberi-Kaposi Mór Kórház 7-0
Góllövő: Varga 3, Orbán 2, Hosszú, Cser.

Az első félidő még viszonylag kiegyenlített játékot hozott a két gárda összecsapásán, de a másodikban a Liberi teljesen átvette a játék irányítását és magabiztosan győzött.

VNFSZK-Ferro FC 0-6
Góllövő: Molnár 3, Ferenczi 2, Törzsök.

A szünetben még csak egy góllal vezetett a Ferro, melyet egy gyors kontrából ért el. A második játékrészre egyértelmű fölénybe került és tetszés szerint érte el góljait.

Matracvarázs-Cefre FC 2-4
Góllövő: Bunovácz, Balogh, ill. Tarró, Sznopek, Balogh, Rofrics.

A hajtós, küzdelmes találkozó félidőben még 2-2-re állt. A fordulás után két gyors gólt szerzett a Cefre és előnyét megtartva fontos győzelmet aratott.

Maker Autó-Somogy Sportja All Stars
Későbbi időpontra halasztva

QLR PC Bontó-Lechler Autófesték
Későbbi időpontra halasztva

A következő forduló (09.29-30.) párosítása: Kedd: 18.45 M-Car Bérautó-Cefre FC, 19.30 Pomeg ABC-HGA Biomed, 20.15 Somogy Sportja All Stars-Zsíroskönyér FC, 21.00 Kaposi Mór Kórház-Interspájz, Szerda: 17.15 Nyár FC-Maker Autó, 18.00 Gépész Kadétok-Liberi, 18.45 VNFSZK-Matracvarázs, 19.30 Ferro FC-QLR PC Bontó, 20.15 Lechler Autófesték-Polgármesteri Hivatal, 21.00 Ebola-Meta Fitness.

Címkék: labdarúgó, gól, bajnokság, kispálya, sport