Ötgólos vereséget szenvedett a Kaposvári Vízilabda Klub az Eger otthonában - tudósít a klub honlapja. A somogyiak a Szolnok elleni elmaradt mérkőzés után először szálltak medencébe az élvonalbeli bajnokságban, a meccs pedig a hazaiaknak indult jobban.

Sántavyék hamar megléptek három góllal, amit a másik ex-kaposvári, Krémer védéseinek köszönhetően tartani is tudtak.

A különbség a második játékrészben ráadásul tovább nőtt a két csapat között, így végül az egriek 9-4-es győzelemnek örülhettek.


E.ON Férfi Vízilabda OB I

ZF-Eger - Kaposvári VK 9-4 (2-0, 4-2, 2-2, 1-0)

Gólszerzők: Lőrincz 3, Rádli 2, Baksa 2, Kovács, Murisic ill. Berta, Dobos, Juhász-Szelei, Mijic.

Petrovai Márton, vezetőedző, ZF-Eger: "A KSI meccs után teljesen más arcunkat mutattuk, Kiküszöböltük a szombati hibákat. A mai meccsen mindenki száz-százalékosan koncentrált a védekezésre. Örülök Hajdú Botond jó center játékának. Látom a fejlődést a csapatban, az akarattal sincs gond. Remek mérkőzésünk volt, csak így tovább."

Surányi László, vezetőedző, KVK: "Csalódott vagyok, mert úgy érkeztünk, hogy megpróbálunk nyerni, az Egerre koncentráltunk a héten. Nem sikerült, sajnos nagy hibákat követtünk el. Bosszantó, hogy a már-már kivédekezett emberhátrányok végén többször is gólt kaptunk. Sokkal éberebben játszottak a hazaiak, mi pedig nehezen tudtunk a kapujukba találni. Meg kell tanulnunk a lefordulásainkat góllal befejezni."

Címkék: Eger, vízilabda, KVK, bajnokság, sport