Két nyeretlen csapat küzdött meg egymással vasárnap este Kaposváron az NB II-es labdarúgó bajnokság 3. fordulójában. A hazaiak már a mérkőzés legelején lőttek egy lesgólt a Kazincbarcikának, és a folytatásban is inkább róluk szólt a meccs. Igaz az egyik vendég támadás után nagyot kellett védenie a zöld-fehérek kapusának, Pogacsicsnak. 

A második félidő elején küzdelmes játékot láthatott a publikum, amit Vachtler Csaba találata szakított félbe. A Rákóczi védője szépségdíjas gólt lőtt nagyjából 30 méterről.

A folytatásban Szabó Bálint dönthette volna el a három pont sorsát, majd Kelemen kiállítása után került még jobb helyzetbe a Kaposvár. Aztán jött a dráma.

Németh Tamásnak sikerült egy kapu előtti kavarodás után a kapufáról kipattanó labdát a hálóba juttatnia, amivel az utolsó pillanatban mentett pontot a Kazincbarcika.

A somogyiak így továbbra is az első győzelmüket hajták a másodosztályban.

A teljes mérkőzést ide kattintva tudják visszanézni.

Kaposvári Rákóczi - Kazincbarcika 1-1 (0-0)

Kaposvár, Rákóczi Stadion, 1000 néző. Vezette: Gaál Ákos (Becséri Gergely, Kis Zoltán)

Rákóczi FC: Pogacsics – Vachtler, Ur, Szabó A., Hadaró – Szakály A., Varjas – Nagy J., Erdei, Szabó B.(Földi 85.) –  Balázs(Andric 75.) Vezetőedző: Waltner Róbert

Kazincbarcika: Horváth L. – Szűcs, Fótyik, Korbély,(Tóth L 74.) Orosz – Majzik, Tóth B.,(Oltean 65.) Krausz,(Németh T. 77.) Kelemen – Kovac,  Bereczki. Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Gólszerző: Vachtler (60.) ill., Németh Tamás (90.)

Kiállítva: Kelemen (87. Kazincbarcika)

Címkék: kazincbarcika, rákóczi, labdarúgás, sport