A hétvégén ismét medencébe szállnak a Kaposvári Vízilabda Klub játékosai, hiszen jön a BENU Férfi Vízilabda Magyar Kupa második fordulója. Surányi László tanítványai a Virágfürdőben rendezett első forduló után Szegeden meccselnek majd, a házigazdákkal, a Vasassal és a Miskolccal. A somogyiak 1 ponttal kezdték a Kupát, amit egyértelműen a csapatépítésnek szeretnének szentelni - írja honlapján a KVK.

"Voltak pozitív dolgok, voltak negatívak. Számomra is most körvanalazódik a csapat. A BVSC meccs nagyon jól sikerült, de a hétvégén már megyünk is tovább. Ez egy ilyen része a felkészülésnek, szerintem a fiúk is jobban örülnek, hogy mérkőzéseket tudnak játszani" - nyilatkozta az első fordulót követően a KVK mestere, Surányi László.

A szegediek az első fordulóban a Debrecent verték, a Miskolc pedig a KSI legyőzése után döntetlent játszott a Péccsel. A nyáron alaposan megerősödött Vasas eközben háromból hármat nyert: a Honvéd, a Tatabánya és az Eger is fejet hajtott Vad Lajos csapata előtt.

Ami a hétvégét illeti: ifjabb Berta Józsefék a Szeged ellen kezdik a második fordulót, a mérkőzést pedig élőben közvetíti az M4Sport 18 óra 15 perctől. Vasárnap 11:30-tól  jön a Miskolc, majd 16 órától a Vasas elleni ütközet.

Íme a menetrend:

Augusztus 1., szombat

16.30 Vasas-Miskolc
18.15 Szeged-Kaposvár - M4 Sport

Augusztus 2., vasárnap

10.00 Szeged-Vasas
11.30 Kaposvár-Miskolc

16.00 Vasas-Kaposvár
17.30 Miskolc-Szeged

OLTASSA BE MAGÁT ÖN IS!

Címkék: kvk, szeged, vízilabda, magyar kupa, Kaposvár, sport