Az élen álló két gárda azonos ponttal áll, az egymás elleni eredmény az Ebolának kedvez kettejük összevetésében. A dobogó harmadik fokára még négy csapat eséllyel pályázik, a jelenlegi dobogós Ferro-Alibi sorsa a saját kezében van. Sajnos két csapat nem tudott kiállnia héten, így ellenfelük játék nélkül jutott a három bajnoki ponthoz. Egy találkozó hétfőre tevődött, így a jövő héten három nap játszanak a csapatok.

A Bajnokság eredményhirdetése 15-én, szerdán 20.15-kor lesz a műfüves pálya szomszédságában.

Fürge Nyuszi Focivilág Kupa eredményei:

Rapamoto-QLR PC Bontó 0-3
Játék nélkül

Interspájz-Baté SE 3-2
Góllövő: Tábori 2, Széphelyi, ill. Muretics, Epstein.

Változatos, lüktető játékot hozott a két csapat találkozója, Az Interspájznak több helyzete adódott, amiből többet ki is hagyott, de így is megszerezte a három pontot.

Mracskó Mihály-Matracvarázs 2-6
Góllövő: Domján, Kökény, ill. Rohrer Z 3, Víg, Major, Sólyom.

Az első játékrészben még jól tartotta magát a Mracskó gárdája, a másodikra elfáradtak, ezt kihasználva biztosan nyert a Matracvarázs ezen a sportszerű mérkőzésen.

Liberi-M-Car Bérautó 3-0
Játék nélkül

Polgármesteri Hivatal-Meta Fitness 3-1
Góllövő: Kozicz, Lovász, Tollas, ill. Szentgróti.

A Hivatal csapata meggyőzően játszott és megérdemelten nyert. Már 3-0-ra vezettek, a Meta Fitness-nek a végén jött össze a szépítés.

Nyár FC-Somogy Sportja All Stars 2-1
Góllövő: Kormos, Pintér, ill. Krakter.
A rendkívül sportszerű találkozón kiegyenlített mezőnyjáték folyt, az első félidőben nem esett gól. A második játékrész elején a Nyár FC két találatot szerzett, az ellenfelének csak egyre futotta, a találkozó végén szépítettek.

Royal Fröccs-Pomeg ABC 2-8
Góllövő: Mayer Milán, Komjáti, ill. Sólyom 2, Jovánczai P, Vadas, Tóth, Keresztes, Simon, Takács.

Egy darabig jól tartotta magát a Royal Fröccs egylete, de a második félidő közepére fölénybe került a Pomeg és tetszés szerint érte el góljait.

Maker Autó-Ferro-Alibi
Hétfőre halasztva

A következő forduló (07.13-15.) párosítása: Hétfő: 18.00 Maker Autó-Ferro-Alibi, 18.45 Nyár FC-Baté SE, Kedd: 19.30 Interspájz-M-Car Bérautó, 20.15 Baté SE-Cefre FC, 21.00 Ebola-Rapamoto, Szerda: 17.15 Meta Fitness-Nyár FC, 18.00 Ferro-Alibi-Royal Fröccs, 18.45 QLR PC Bontó-Maker Autó, 19.30 Pomeg ABC-Polgármesteri Hivatal, 20.15 Somogy Sportja All Stars-Liberi.

Címkék: kispálya, gól, labdarúgó, bajnokság, sport