Tíz gólt szerzett a Pomeg a fordulóban, ennyivel terhelte soros ellenfele hálóját. Az Ebola szoros csatában szerezte meg a három bajnoki pontot. Ismét győzött a Cefre gárdája, ezúttal magabiztosan gyűrték le a Matracvarázs alakulatát. Rangadót nyert az M-Car a Polgármesteri Hivatal ellenében, két találattal bizonyultak jobbnak náluk. Két döntetlen is színesítette az eredmények sorát a 16. fordulóban.

A góllövőlistát Kuti Krisztián vezeti 27 találattal, aki két csapatban ért el ennyit, ősszel a Zsíroskönyérrel, majd most a QLR-ben folytatta a gólgyártást.

Fürge Nyuszi Focivilág Kupa eredményei:

Cefre FC-Matracvarázs 5-0
Góllövő: Erdei 2, Nagy, Balogh, öngól.

A mérkőzés egészében a Cefre irányította a játékot, nem sok esélyt adva ellenfelének. A Matracvarázsnak kevés helyzete adódott, azokat sem tudta gólra váltani.

Interspájz-Mracskó Mihály 1-1
Góllövő: Lukács, ill. Poór.

Az első játékrészben mindkét oldalon kimaradtak a helyzetek, gól nem esett. Később a Mracskó szerzett vezetést, az Interspájz 4-5 perccel a vége előtt egyenlített. Igazságos eredmény született.

Ebola-QLR PC Bontó 4-2
Góllövő: Hampuk 2, Pető, Vodicska, ill. Lomnici, Imre.

A QLR gárdája szerezte meg a vezetést, az első félidő derekán egyenlített az ellenfele. Az Ebola végül is gólerősebb játékának köszönhetően a maga javára fordította a találkozót.

Maker Autó-Meta Fitness 1-1
Góllövő: Mayer Barna, ill. Kult.

Többnyire mezőnyjáték folyt az összecsapáson, kevés gólhelyzet adódott mindkét gárda előtt. A játék képe alapján a végeredmény igazságosnak mondható.

Nyár FC-Baté SE
Későbbre halasztva.

Polgármesteri Hivtal-M-Car Bérautó 4-6
Góllövő: Lovász 3, Kampf, ill. Magyar Cs 3, Cséplő 2, Horváth.

A mérkőzés első részében az M-Car kétgólos előnyre tett szert, melyet a végéig megőrzött. A sportszerű mérkőzésen a Hivatal csapata egyenrangú ellenfélnek bizonyult, de az elején összeszedett hátrányt nem tudták kiegyenlíteni.

Rapamoto-Pomeg ABC 0-10
Góllövő: Jovánczai P 3, Vadas 2, Gimesi, Lassú, Takács, Sólyom, Tóth.

A Rapamoto becsülettel küzdött, de nem tudta megállítani ellenfele sikeres támadásait. A második játékrészre elfáradtak és a Pomeg tetszés szerint érte el találatait.

Royal Fröccs- Somogy Sportja All Stars 5-3
Góllövő: Mayer M 3, Mayer Balázs, Kelemen, ill. Czeider, Tanító, öngól.

Hajtós, de sportszerű találkozót hozott a forduló utolsó mérkőzése. 2-2—ig szoros volt az ütközet, melyet a második játékrész közepén döntött el a Royal a maga javára.

A következő forduló (06.30-07.01.) párosítása: Kedd: 19.30 Baté SE-Liberi, 20.15 Mracskó Mihály-Cefre FC, 21.00 Matracvarázs-Ebola, Szerda: 17.15 Meta Fitness-Royal Fröccs, 18.00 Ferro-Alibi-Rapamoto, 18.45 M-Car Bérautó-Nyár FC, 19.30 Pomeg ABC-Maker Autó, 20.15 Somogy Sportja All Stars-Polgármesteri Hivatal.

Címkék: labdarúgó, gól, kispálya, bajnokság, sport