Az Extraligában és a Magyar Kupában is a döntőbe jutás a cél a FINO Kaposvár férfi röplabda csapatánál a 2020/2021-es szezonban. Az egyesület ma tartott sajtótájékoztatót, amelyen az elvárások mellett a csapatépítésről is beszámoltak.

A tavalyi keretből négyen távoztak, az ő helyükre magyar és külföldi röplabdázókat szerződtetnek majd. A csapatot a következő idényben is az argentin Ruben Wolochin irányítja, a játékosok közül pedig az orosz Ilia Makarov kötelezte el magát elsőként, mindketten pénteken írták alá szerződésüket.

fino

A következő idényben a hazai férfi klubok közül a FINO képviseli majd a magyar színeket a legrangosabb európai kupasorozatban, az egyesület története során először indul a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

"Nagy kihívás előtt állunk, egy számunkra teljesen új sorozatban indulunk, és mondhatni, fejest ugrunk az ismeretlenbe. A legmagasabb szinten játszhatunk majd és rengeteg tapasztalatot gyűjthetünk a világ legerősebb kupájában." - mondta el a BL indulásról Ruben Wolochin.

OLTASSA BE MAGÁT ÖN IS!

Címkék: férfi röplabda, Fino, döntő, Kaposvár, sport