Szurkolói ankétra érkeztek tegnap este a Kaposvári Rákóczi FC szimpatizánsai. Az NB I-es csapat egy régi adósságát törlesztette a mostani fórummal.

"A szezon elején szoktak szurkolói ankétot tartani, sajnos ez elmaradt ebben az évben, és ez a klubunknak az egyik hiánya volt, hogy a szurkolókkal ilyen formában is szót találjunk és tájékoztassuk őket bizonyos dolgokról." - mondta el Takács Róbert, a Kaposvári Rákóczi FC ügyvezetője.


Szurkolói ankétot tartott a RákócziSzurkolói ankétot tartott a RákócziSzurkolói ankétot tartott a RákócziSzurkolói ankétot tartott a Rákóczi
Szurkolói ankétot tartott a Rákóczi
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Az egyesület szurkolói az idei gyengébb szereplés ellenére is örömmel vettek részt az ankéton, akik a kérdéseikre is kaptak választ. A bérletekkel kapcsolatos felvetések mellett a jövő évi csapatról is érdeklődtek a megjelentek. De téma volt az is, hogy miért igazolt több légióst is az egyesület a téli szünetben.

"A Palic és a Trebotic és a Tarasovs, ezek maradtak. Ott voltunk kint az edzőtáborban Törökországban és ott volt a Robi, a Jani bácsi, a Disztl Laci, a Szűcs Lajos és együtt beszéltük át. Nem volt választási lehetőség, ez a három játékos volt és ezeket tudtuk leigazolni." - mondta el a szurkolók kérdésére válaszolva Waltner Róbert edző.

A keddi találkozón az egyesület vezetői ígéretet tettek arra, hogy ezentúl évente kétszer is szerveznek a tegnapihoz hasonló ankétot.

Címkék: ankét, szurkoló, Rákóczi, Kaposvár, sport