A szerb Dubravka Djuric az elmúlt években, amellett, hogy színvonalas bajnokságokban játszott, rendszeres szereplője volt a nemzetközi kupasorozatoknak is. A szerb Stara Pazova, valamint a román Alba Blaj és Targoviste együttesében számos emlékezetes találkozón léphetett pályára a nemzeti bajnokságokban, illetve az európai porondon. A 2018/2019-es évadban a román bajnokságban a harmadik helyet szerezte meg csapatával, a Román Kupában pedig döntőt játszott.

A 2019/2020-as évadban a magyar Extraligában is letette a névjegyét, és társaihoz hasonlóan őt is az motiválja, hogy az előttünk álló évadban sikerrel befejezze azt, amit az idén elkezdett.

Az 1. MCM-Diamant Kaposvár Extraligás női röplabdacsapata a bajnokság kényszerű befejezésekor négy ponttal vezette a tabellát, és már az elődöntőre készült, amikor füstbe mentek a tervek.

A kaposvári szurkolók számára mindenképpen jó hír, hogy az idei sikercsapat gerince együtt maradt. A lányok és a szakmai stáb tagjai motiváltak, szeretnék az új évadban is emlékezetes pillanatokkal megajándékozni a sportbarátokat. 

"Az volt a tervünk, hogy együtt tartjuk az idei keretünk nagy részét, és nagybl örömünkre ez sikerült is. Dubravka az a játékos és az az ember, aki teljesen megfelel a csapatunknak. Nem tárgyaltunk sokáig, mert mint a két oldal továbbra is együtt akart dolgozni. Sokat várok tőle a következő szezonban" - fogalmazott Sasa Nedeljkovic vezetőedző.

Az 1. MCM-Diamant Kaposvár 2020/2021-es keretének eddig bejelentett tagjai: Tálas Zsuzsanna, Tatjana Matic, Szpin Renáta, Szűcs Kinga, Kalmár Viktória, Hegyi Bianka, Tóth Jázmin, Kump Aliz, Szerencsés Mimi, Szatmári Lilla, Szedmák Réka, Bodovics Hanna, Sara Klisura, Dubravka Djuric. 

Címkék: Dubravka Djuric, Extraliga, szerződés, Diamant, sport