A 13. fordulóval folytatták a csapatok a városi kispályás bajnokság küzdelmeit a héten. A táblázat első három helyezettje magabiztos győzelmet aratva őrzi helyét a tabellán. Rajtuk kívül még sokgólos találkozón nyert a Polgármesteri Hivatal, az M-Car Bérautó és a Maker Autó gárdája. Újból megszerezte a három bajnoki pontot a Nyár FC alakulata, most a Cefrét verték két góllal.

Egy döntetlen is született, az Interspájz és a Liberi megosztozott a pontokon. Sportszerű mérkőzéseket hozott a forduló, kiállítás nem volt a két játéknapon.

Fürge Nyuszi Focivilág Kupa eredményei:

Cefre Nyár FC 1-3
Góllövő: Rákosa, ill. Kordé K 3.

A nap első mérkőzésén a jól védekező Nyár FC kontratámadásokkal lepte meg ellenfelét, ebből szerezték góljaikat. A Cefre többet támadott, de igazi helyzeteket nem tudott kialakítani.

Interspájz-Liberi 2-2
Góllövő: Kovács, Weing, ill. Katona, Varga.

Egyenlő erők küzdelmét hozta a találkozó, egyik gárda sem tudott a másik fölé kerekedni, a látottak alapján igazságos eredmény született.

Meta Fitness-Ebola 1-8
Góllövő: Kult, ill. Decsi 2, Domokos 2, Pető 2, Vajda, Ferenczi.

Az Ebola végig mezőnyfölényben játszott az összecsapás során, uralták a játék menetét. Sokmozgásos és pontos támadásaiknak köszönhetőem értek el ilyen arányú győzelmet.

Matracvarázs-Ferro-Alibi 3-8
Góllövő: Magyar 2, Rohrer Z, ill. Ferenczi 4, Németh 3, Bunovácz.

A Ferro sok támadást vezetett a mérkőzés során, ebből nyolcat ki is használtak. Egyértelmű fölényben voltak, a Matracvarázsnak csak elvétve akadtak helyzetei.

Baté SE-Maker Autó 4-7
Góllövő: Sallai 2, Tölgyesi, Kreizer, ill. Mayer Barna 3, Tóth, Kocsis, Dervalics, Lőczi.

Két fiatal, sokat futó gárda került egymással szemben ezen a találkozón, mindegyikük nyíltsisakos támadójátékot mutatott. A Maker a játékidő végén tudta a maga javára fordítania találkozót.

Pomeg ABC-QLR PC Bontó 6-0
Góllövő: Vadas 2, Gimesi, Lassú, Takács, Károli M.

A Pomeg nehezen törte fel ellenfele védelmét, csak a második félidőben kerültek fölénybe. Ekkor már megtalálták a góllövőcipőjüket és hat találatot rámoltak a QLR PC Bontó hálójába.

M-Car Bérautó-Rapamotó 8-1
Góllövő: Magyar Cs 4, Cséplő 3, Tollár, ill. Szöllősi.

A sportszerű találkozón végig az M-Car irányított, fölénye egyértelműnek mondható, mint a végeredmény is mutatja. Győzelmük egy pillanatig sem forgott veszélyben.

Mracskó Mihály-Polgármesteri Hivatal 1-7
Góllövő: Zakócs, ill. Kampf 5, Halász, Kozicz.

Az első félidőben még jól tartotta magát a Mracskó gárdája, de a második játékrészre elfáradtak, így Kampf Richárd öt góljával a Hivatal csapata magabiztosan nyert.

A következő forduló (06.09-10.) párosítása:

Kedd: 18.45 Royal Fröccs-Baté SE, 19.30 Liberi-Cefre FC, 20.15 Interspájz-Matracvarázs.

Szerda: 18.00 Nyár FC-Mracskó Mihály, 18.45 Maker Autó-M-Car Bérautó, 19.30 QLR PC Bontó-Ferro-Alibi, 20.15 Rapamoto-Somogy Sportja All Stars, 21.00 Ebola-Pomeg ABC.

Címkék: gól, labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport