Szezonindító sajtótájékoztatót tartott csütörtök délelőtt a Kaposvári Vízilabda Klub, melynek elején a klub ügyvezetője nemzeti tragédiánkról, a 100 éve aláírt trianoni békediktátumról is megemlékezett. dr. Dobos Pál ezt követően a klub háza táján történt változásokról beszélt. A jubileumi, tizedik OB I-es szezonjára készülő csapat alaposan megfiatalított kerettel vág neki a 2020/2021-es bajnokságnak. Négy KSI nevelésű játékos is csatlakozik a csapathoz, valamint a helyi utánpótlásból is jónéhány fiatal felkerül Surányi László együtteséhez.

null

Horváth Ákos, Grieszbacher Márk, Tóth Gili Tamás és Vékony Ákos egyaránt szerepelt korábban az utánpótlás-válogatottakban és a fiatalos lendületük új impulzust adhat a csapat számára.

Az új igazolások mellett bemutatkozott a klub új szakmai igazgatója is. A kétszeres olimpiai-, egyszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok Fodor Rajmund székfoglalójában kiemelte: megtiszteltetés volt számára a felkérés, amin sokáig nem kellett gondolkodnia. A legfőbb cél most egy lendületes, látványos vízilabdát játszó csapat kialakítása a somogyi megyeszékhelyen.

null

Surányi László, az OB I-es együttes vezetőedzője arról beszélt, hogy sikerre éhes keretet sikerült kialakítani Kaposváron, a csapat pedig reményei szerint bizonyítja is majd, hogy helyük van az élvonalban.

A sajtótájékoztatón elhangzott: szinte teljes a kaposváriak kerete, várhatóan egy center érkezik még a KVK gárdájához.

A Kaposvári Vízilabda Klub jelenlegi kerete: Berta József, Csiszár Boldizsár, Dobos Dávid, Grieszbacher Márk, Juhász-Szelei Norbert, Kakstedter Bendegúz, Kecskeméti Manó, Kovács Olivér, Majnik Márk, Mijic Dávid, Tóth Ádám, Tóth Gili Tamás, Vadócz Dávid, Vékony Ákos, Vindisch Ferenc. Vezetőedző: Surányi László.

Címkék: fodor rajmund, kaposvári vízilabda klub, vízilabda, sport