Két utánpótlás-válogatott reménységgel bővült az 1. MCM-Diamant Kaposvár Extraligás női röplabdacsapatának kerete. Sasa Nedeljkovic vezetőedző együttesének tagjaként kezdi majd meg a felkészülést a Vasastól hazatérő 17 esztendős liberó, Szerencsés Mimi és az MTK-tól érkező, 18 éves center, Szatmári Lilla. A két tehetségre az utánpótlás korosztályokban és az iskolapadban is komoly feladatok várnak a következő évadban.

A 2002-es születésű Szatmári Lilla 187 centi magas, és az elmúlt éveket az MTK felnőtt keretében dolgozta végig. Az érettségi után pedig úgy döntött: kipróbálja magát egy teljesen új közegben.

A Diamant együttesének másik fiatal szerzeménye egy régi ismerős, aki annak idején Kaposváron kezdte pályafutását, az elmúlt két évet viszont a fővárosban töltötte.

Szatmári Lilla és Szerencsés Mimi is Kaposváron játszik majd a következő idényben.
Szatmári Lilla és Szerencsés Mimi is Kaposváron játszik majd a következő idényben.

„Pályafutásomat a kaposvári utánpótlás csapatokban kezdtem negyedikes koromban, majd amikor elérkezett a felvételi, úgy döntöttem a fejlődésem érdekében elmegyek Budapestre tanulni és a Vasas utánpótlásába igazoltam – kezdte a 17 esztendős Szerencsés Mimi. - Elsősorban a fejlődés a célom és, hogy bizonyíthassak, majd később el szeretnék jutni a felnőtt válogatottig.

Sokat mondó adat, hogy a Diamant felnőtt keretében jelenleg hét olyan játékos található, aki még nem töltötte be a 20. életévét.

Címkék: szatmári lilla, szerencsés mimi, 1.mcm-diamant kaposvár, sport