Két hónap kihagyás után ismét medencébe szálltak a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapatának tagjai. Surányi László tanítványai szigorú óvintézkedések mellett, a Virágfürdő szabadtéri medencéjében kezdhették el az edzéseket - írta meg a kvk honlapja.

"A körülmények teljesen jók, mintha mi sem változott volna. Jó hangulatban teltek az első tréningek, a fiúk otthon is lelkiismeretesen készültek az elmúlt hetekben. A legfontosabb, hogy szép lassan visszarázódjunk" - mondta el a KVK mestere, Surányi László.

Az együttes 10-11 fővel tud készülni ezekben a napokban, a távozók helyét pedig egyelőre az ifjúsági csapat tagjai vették át. Az új igazolások várhatóan az elkövetkezendő napokban csatlakoznak majd a többiekhez.

A kaposváriak rangidős játékosa, Vindisch Ferenc szerint nehéz volt elkezdeni ismét az edzéseket, de jó volt végre medencébe szállni. A rutinos pólós ilyen helyzetet, hogy két hónapig ne lehessen uszodába menni, még nem élt át, így még örömtelibb volt, hogy a csapat újfent együtt tud készülni.

A Kaposvári Vízilabda Klub számára a következő idény várhatóan július végén rajtol majd a Magyar Kupa küzdelmeivel.

Videós összefoglaló a keddi edzésről: 

Edzésben az OB I-es csapat

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Címkék: Surányi, vezetőedző, felkészül, keret, edz, KVK, vízilabda, Kaposvár, sport