A Paksi FC ellen vívott felkészülési mérkőzést csapatunk. A zárt kapuk mögött és szigorú egészségügyi előírások mellett rendezett találkozó végül döntetlennel ért véget.

A paksi találkozóval csapatunk számára is újra beindult a futballélet, hiszen labdarúgóink az edzések mellett már felkészülési találkozón is pályára léphettek. A paksiak számára nem ez volt az első edzőmérkőzés, hiszen pár nappal ezelőtt a Ferencvárossal játszottak egy gól nélküli döntetlent.

A harcos, jó iramú pénteki találkozó első negyed órájának végén a hazaiak örülhettek, miután Bertus Lajos szögletét Szabó János fejjel váltotta gólra. Az örömük azonban nem tartott sokáig, mivel egy perccel később Nagy Richárd védhetetlenül lőtt a paksi hálóba.

A második félidőre mindkét fél sokat cserélt, de ez újabb gólt már nem eredményezett, így döntetlennel vonulhattak le a pályáról a felek.

Paksi FC - Kaposvári Rákóczi FC 1–1 (1–1)
Paks, zárt kapuk mögött. V.: Andó-Szabó.

Paksi FC: Rácz G. – Kulcsár D., Poór, Gévay, Szabó J. – Kecskés, Bertus, Bartha – Hahn, Böde, Könyves. Csereként pályára lépett: Holczer (kapus), Osváth, Szélpál, Kelemen, Baló, Windecker, Balogh B., Szakály D., Haraszti, Sajbán, Bor, Debreceni, Szendrei. Vezetőedző: Osztermájer Gábor.

Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics – Vachtler, Ur, Fodor M., Hadaró – Trebotic, Szakály A. – Pintér Á. Balázs Zs., Nagy R. – Ádám M. Csereként pályára lépett: Laky (kapus), Nagy T., Szabó A., Farkas A., Nagy J., Keresztes, Yakymiv, Bévárdi. Vezetőedző: Disztl László.

Gólszerzők: Szabó J. (15. p.), illetve, Nagy R. (16. p.).

Címkék: NB I, döntetlen, Paks, Rákóczi, sport, Kaposvár