Továbbra is Sasa Nedejkovic vezetőedző együttesében játszik majd a 24 esztendős Szpin Renáta, aki már alig várja, hogy újra elkezdődjön a munka. A válogatott liberó a korábbiaknál több felelősségre és kihívásra vágyott új klubjában, és az elmúlt hónapokban minden az elképzelései szerint alakult.

A békéscsabaiak saját nevelésű játékosa tavaly tavasszal, 14 év után döntött a váltás mellett. A válogatott liberó 16 esztendősen mutatkozott be az élvonalban, és összesen 5 magyar bajnoki aranyat és egy bronzot, a Magyar Kupában 2 aranyat és 2 ezüstöt, a Közép-európai Ligában pedig 2 aranyérmet szerzett a BRSE színeiben.

A 2019-ben az Extraligába jutó kaposvári egyesület vezetése nem titkoltan olyan játékosokkal erősítette meg a keretét, akik a pályán és a pályán kívül is példaképek lehetnek. Így került a Diamant csapatába Szpin Renáta, aki aktív részese volt a Diamant bajnoki menetelésének és történelmi nemzetközi bemutatkozásának is.

- Nagyszerű szezont zártunk Kaposváron, én pedig nagyon megszerettem a várost, úgyhogy egyértelmű volt, hogy maradni szeretnék. Jövőre folytatjuk azt a kemény munkát, amit elkezdtünk, és minél szebb eredménnyel szeretném zárni a következő szezont. Ehhez minden adott, így alig várom, hogy újból elkezdhessük a munkát - nyilatkozta a játékos.

Tálas Zsuzsanna és Tatjana Matic után tehát újabb alapember döntött úgy, hogy a folytatást is Kaposváron képzeli el.

1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem

A következő szezonban is együttesünkben játszik majd Szpin Renáta, a... ki már alig várja, hogy újra elkezdődjön a munka. A válogatott liberó a korábbiaknál több felelősségre és kihívásra vágyott új klubjában, és az elmúlt hónapokban minden az elképzelései szerint alakult. További részletek hamarosan!

NÉVJEGY

SZPIN RENÁTA

Születési dátum: 1996. április 30.

Születési hely: Gyula

Magyar Bajnok, BRSE (2014, 2015, 2016, 2017.2018)

Magyar Kupa 1. helyezett, BRSE (2016, 2017)

MEVZA Kupa 1. helyezett, BRSE (2017, 2018)

Magyar válogatott, 2017: World Grand Prix 3. csoport 1. helyezett

Címkék: szpin renáta, 1.mcm-diamant kaposvár, röplabda, sport