A Nemzeti Sport készített interjút többek között a Kaposvári Rákóczi FC NB I-es csapatának vezetőedzőjével. Az interjú során az esetleges folytatásra való felkészülés mellett Waltner Róbert szerződése is szóba került.

„Én örülnék a legjobban, ha végre együtt, közösen edzenénk, de erre egyelőre nincs reális esély – mondta az nso.hu megkeresésére Waltner Róbert, a Rákóczi FC edzője. – Persze én is olvasom a híreket, látom, hogy több helyen külföldön is edzenek kisebb csoportokban, de fokozott egészségügyi óvintézkedések mellett. Nekünk erre nincs lehetőségünk és pénzünk. Mindent fertőtlenítenek az edzés előtt és utána, sajnos mi ezt nem tudjuk megtenni .”

Waltner Róbert szerződése lejár június 30-án, így ő is kérdésekkel a fejében tervezheti a jövőt.

„Velem egyelőre a tulajdonos és az ügyvezető sem beszélt, én pedig nem olyan edző vagyok, aki bekopogtat az ajtón, hogy megkérdezze, mi a helyzet. Játékoskoromban is engem kerestek meg a klubok, nem én őket, ez most sem változott. Nekem persze van elképzelésem, de senkinek sem ajánlgatom magam – meglátjuk, mit hoz a jövő.” 

A Magyar Labdarúgó Szövetség március 16-án függesztette fel valamennyi versenyprogramját a koronavírus-járvány miatt. A folytatásról egyelőre nem született döntés.

Címkék: waltner róbert, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport