"Az egészségügyi szakemberek véleménye szerint a vírus elleni védekezés leghatékonyabb eszköze az, ha nem megyünk közösségbe, minél kevesebb emberrel érintkezünk. Ezért a város arra kéri az edzőtermek tulajdonosait, hogy ideiglenesen zárjanak be".

Ez a felhívás szerdán jelent meg a koronavirus.kaposvar.hu oldalon, melyet komolyan is vettek az érintettek.

Azóta több edzőterem is a Facebook oldalán jelezte, hogy egyelőre bezárnak.

Aki otthon mozogna egy kicsit az ide kattintva talál segítséget, valamint ajánljuk figyelmükbe a Kortalan Torna adásait!

Cutler Gym & Fitness Kaposvár

Kedves vendégeink! A kialakult helyzetre való tekintettel és az önk... ormányzat kérését szem előtt tartva az edzőtermet holnap 22:30-tól határozatlan időre bezárjuk! A bérletek erre az időszakra fel lesznek függesztve és mindenkinek időarányosan kompenzáljuk majd! Vigyázzatok magatokra, kitartás mindenkinek!!! Cutler Team


Fitnessaréna Vörössport

Bezárunk Felelősséggel másokért! Felelősséggel magunkért!... A Fitness Aréna vezetése, egyetértve Kaposvár város kérésével, miszerint, ha az edzőtermek bezárnak, az nagyban segíthet a vírus megállításában, úgy döntöttünk, hogy március 20-tól, határozatlan időre bezárjuk létesítményünket. A nálunk sportolókat természetesen semmilyen kár nem érheti, ezért a megvásárolt bérleteket befagyasztjuk, azokat meghosszabbítjuk, így anyagi kárt senkit sem fog szenvedni.


Thor Gym Kaposvár

Változik a világ és vele változunk mi is! Ahogy ígértük, a kialakul... t veszélyhelyzetre tekintettel egy csomó újítást vezetünk be a napokban. Köszönjük Nektek, hogy türelmesek és fegyelmezettek vagytok, sokat jelent ez nekünk! Így még könnyebb lesz olyan lehetőségeket kitalálni számotokra, amivel érezhetitek, egy csapat tagjai vagytok, akiket nem engedünk el.


XL-Fittlesz Központ

Bezárunk Kaposvár Város polgármesterének Szita Károlynak a kéré... sét figyelembe véve az XL-Fittlesz Kft. vezetése az edzőtermét 2020.március 20.-tól határozatlan időre bezárja! Az egészségügyi szakemberek vélemény szerint a vírus elleni védekezés leghatékonyabb eszköze az, ha nem megyünk közösségbe, minél kevesebb emberrel érintkezünk. Ezért a város arra kéri az edzőtermek tulajdonosait, hogy ideiglenesen zárjanak be.

OLTASSA BE MAGÁT ÖN IS!

Címkék: edzőterem, zárva, koronavírus, sport