A hét végén rendezték meg Kozármislenyben a XIV. Aranyszalag ritmikus gimnasztika kupát, ahol egyesületünk növendékei szép számmal képviseltették magukat. A rangos nemzetközi megmérettetésen 19 fővel vett részt a klub. Takács - Békési Zsanett vezetőedző tanítványainak ez volt az első rg versenye és a várakozásoknak megfelelően számos szép eredményt értek el.

A két napos viadalon közel 200 hazai és külföldi versenyző vett részt, köztük a kaposvári Crystalos lányok is, az óvodás korosztálytól egészen a felnőtt korosztályig. A versenyen a lányok összesen 3 aranyérmet, 3 ezüstérmet, 4 bronzérmet és számos szép helyezést értek el. A érmes versenyzők: Hevesi Johanna, Skiba Zsófi, Nagy Csinszka, Varga Jázmin, Szücs Boglárka, Polák Boglárka, Mányoki Fanni és Máté Petra.

A csapat további tagjai: Csapó Anna, Hatta Hanna, Hegedüs Lora, Herczeg Fruzsina, Hevesi Boglárka, Horváth Fanni, Horváth Luca, Horváth Réka, Kausz Kitti, Pálmai Eszter, Papp Liliána

A versenyzők nagy erőkkel készülnek a hétvégi látványtánc versenyre, illetve a jövő héten Győrben megrendezésre kerülő Országos Diákolimpiára és az áprilisi Vidékbajnokságra is.

Takács-Békési Zsanett vezetőedző munkáját segítetik: Juhász Kata, Szolnoki Nikoletta és Horváth Rebeka.

Címkék: ritmikus gimnasztika, Crystal SC, látványtánc, diákolimpia, sport