Újabb idegenbeli összecsapás vár a hétvégén a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapatára. Surányi László tanítványai az előző körben 12-5-ös vereséget szenvedtek a BVSC otthonában, szombaton pedig már az AVUS medencéjében folytatódik az élvonalbeli pontvadászat.

- Erővel muszáj bírni, kellőképpen felkészültünk erre a februári hajtásra. Sajnos az előző mérkőzésünk nem úgy sikerült, ahogy terveztük, úgyhogy most mindenképpen nyernünk kellene a Szombathely otthonában - nyilatkozta az összecsapás előtt a KVK játékosa, Dobos Dávid.

A múltheti vereség után eldőlt, a kaposvári pólósok már nem érhetnek oda a felsőházba. A folytatás szempontjából azonban fontos lenne, hogy a somogyiak minél több ponttal zárják az alapszakaszt. A Szombathely jelenleg sereghajtó a B-csoportban, egy győzelemmel azonban beérnék a KVK-t.

- Túl kell tennünk magunkat a BVSC elleni meccsen. Az azonban biztos, hogy az AVUS ellen sem lesz egyszerűbb dolgunk. Fiatal, hajtós csapat, kiegészítve néhány rutinos játékossal. Nagy iramú meccsre számítok és remélem, hogy jól jövünk ki ebből - tette hozzá Dobos Dávid.

A szombaton 18 órakor kezdődő találkozón egy hiányzója biztosan lesz a kaposváriaknak: Biros Barnabás eltiltás miatt kénytelen kihagyni az összecsapást. A meccset a Fodor Rajmund - Bereczki Miklós páros fújja majd.

Címkék: avus, szombathely, ob1, kaposvári vízilabda klub, sport