Két mérkőzést nyert, kettőt vesztett, a körbeverések miatt azonban végül lemaradt a dobogóról és a negyedik helyet szerezte meg a Kaposvári Röplabda Akadémia együttese a leány OMB U13 I. osztályú bajnokság ötödik fordulójában, a saját rendezésű tornáján, a Kodály iskola tornatermében.

Az aranyérmet a szegediek nyakába akasztották, a RÖAK fiataljai közül Agócs Luca kapott különdíjat teljesítménye elismeréseként. Íme a forduló összefoglalója:

"Öt csapat részvételével kezdődtek meg a küzdelmek Kaposváron, a hazai rendezésű OMB 5. fordulójában, körmérkőzéses rendszerben. A csapat célja az volt, hogy érmet szerezzünk és végre hazai közönség előtt bizonyítsunk. Mind az 5 csapat nagyon jó játékerőt képviselt, és elég kemény mérkőzéseket játszottunk a nap folyamán. Az első mérkőzésen a Dunakeszi csapata ellen kicsit megszeppenve kezdtük a játékot, de a hajrában sikerült legyőznünk őket, játéklehetőséget biztosítva minden játékosnak. A legnehezebbnek a Szeged csapatát tartottuk, és kiváló játékkal és hatalmas küzdéssel játszott csapatunk, nem ismerve lehetetlent. A szünet után az Érd és a Budaörs csapata következett, akik hasonló játékerőt képviseltek, mint mi, és nagyon szoros és színvonalas mérkőzést játszottunk velük. Sajnos mindkét mérkőzést szoros csatában elvesztettük 2: 1 arányban, így a 2-3-4. helyen hármas körbeverés történt és csapatunk (pontarányokkal) sajnos a 4. helyet szerezte meg a végén. A nap végére volt, akin a fáradság, volt, akin a koncentráció hiánya látszott. A játékunkkal nagyon elégedett voltam, sokat fejlődött csapaton minden területen, kiváló egyéni teljesítményeket láthatott a közönség és csapatként küzdöttünk minden egyes pontért. Sajnálom, hogy ismét nem volt szerencsénk, a következő fordulóban, Gödöllőn szeretnénk előrébb végezni."

Mérkőzések:

-Röak Kaposvár-VSD „A”: 2:1
-Szegedi RSE fekete-Röak Kaposvár „A”: 1:2
-Röak Kaposvár „A”-Delta RSE: 1:2
-BDSE „A” - Röak Kaposvár „A: 2:1

Végeredmény:

1. Szegedi RSE fekete
2. BDSE „A” (Budaörs)
3. VSD (Dunakeszi)
4. Röak Kaposvár „A”
5. Delta RSE (Érd)

A csapat tagjai: Agócs Luca, Bencs Kitti, Borovszky Dorottya, Cohill Glória, Cséplő Fanni, Csizmazia Nóra, Damó Dorina, Ferencz Emese, Győr Rebeka, Papp Vivien, Szép Stella, Vida Eszter Jók: Agócs Luca, Ferencz Emese, Vida Eszter

Különdíjat kapott: Agócs Luca Edző: Kertész Gabriella

Címkék: U13, leány, RÖAK, Kaposvár, sport