Bár a kezdő sípszótól kezdve a hazai csapat játszott fölényben, az első nagyobb helyzetre a 25. percig kellett várni, s ez is a Kaposvár, illetve Balázs előtt adódott. Ekkor még nem született gól, néhány perccel később azonban - kihasználva Dombó kapus hibáját - megszerezte a vezetést a vendégcsapat. A gól után felpörgött az iram, a Kisvárda pedig gyorsan reagált, és egy remek támadás végén egyenlített.

Security Check Required

null

A szünetet követően egy átlövésből ismét vezetést szerzett a Kaposvár, így a házigazdák újra futhattak az eredmény után.

Nagy János kapásgólja

null

Sok volt a hiba, egyik csapat sem tűnt igazán szervezettnek, de a csereként beállt Tischler Patrik előbb első labdaérintéséből, majd hat perccel később másodszor is megtalálta a rést a kaposvári védelmen, így az utolsó fél órának már hazai előnnyel indultak neki a felek.

Tischler első gólja

null

Tischler második gólja

null

Újabb gyors gólváltás után a Kisvárda beszorította a vendégeket, megpróbálta végleg eldönteni a találkozót, és ez végül Tischler harmadik találatával sikerült is.

A Kaposvárnak is jutott cseregól

null

Viana újra a Kisvárdát juttatta előnyhöz

null

Tischler harmadik gólja

null

OTP Bank Liga, 20. forduló:

Kisvárda Master Good-Kaposvári Rákóczi FC 5-3 (1-1)
Várkerti Stadion, v.: Csonka

Kisvárda: Dombó - Melnyik, Beriosz, Ene, Protic - Lucas, Bumba (Cukalasz, 53.) - Grozav, Sassá, Kovácsréti (Tischler, 58.) - Viana (Karaszjuk, 80.)

Kaposvár: Pogacsics - Vachtler, Hegedűs D., Tarasovs, Hadaró (Fodor, 59.) - Nagy J. (Trebotic, 73.), Jakimiv (Palic, 64.) - Nagy R., Csiki, Balázs - Szakály A.

Gólszerzők: Melnyik (34.), Tischler (59., 65., 82.), Viana (72.), illetve Hegedűs D. (31.), Nagy J. (49.), Fodor (70.)

Sárga lap: Viana (40.), illetve Csiki (5.), Hadaró (26.), Nagy J. (41.)

Címkék: kisvárda, kaposvári rákóczi, nb1, sport