Az Eger elleni erőfelmérő után rangadó vár szombaton a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapatára. Kovács Olivérék a negyedik helyezett, még felsőházi rájátszást érő helyen tanyázó BVSC-hez utaznak.

- Kemény hetek elé nézünk. Megyünk a BVSC-hez, ami rögtön egy nagyon fontos meccs lesz számunkra. Egy igazi rangadó vár ránk. Ők már túl vannak egy sikeres meccsen, nagyon jó csapatuk van, elég komplettek, de én úgy gondolom, hogy feltudjuk venni velük a versenyt - tette hozzá Kovács Olivér.

A zuglóiak a legutóbbi játéknapon értékes győzelmet arattak a Vasas otthonában, míg a KVK egy félidőn át jó teljesítménnyel rukkolt elő a ZF-Eger ellen.

- A legutóbbi meccsünkön is mindent megtettünk, egy kemény, brusztos mérkőzés volt. Az első félidőben mutatott játékunkra kell építenünk és akkor bármi összejöhet még - zárta gondolatait Kovács Olivér.

Surányi László tanítványai szeptember végén emélkezetes mérkőzésen győzték le a BVSC-t, egy újabb győzelem pedig létfontosságú lenne a legjobb nyolcba jutás szempontjából.

A BVSC-Zugló - Kaposvári VK bajnoki szombaton 17 órakor kezdődik a Szőnyi úton. A mérkőzést a Rubos - Ifj. Kenéz páros dirigálja majd.

Címkék: kaposvári vízilabda klub, bvsc, ob1, sport