A Paks 3-0-s győzelmet aratott a sereghajtó Kaposvár otthonában szerdán a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában. Hazai helyzetekkel indult a találkozó, de a Kaposvár nem tudott élni a kínálkozó lehetőségekkel és a vendégek egy villámgyors kontra végén - amely egy szögletből indult - a 17. percben megszerezték a vezetést.

Innentől kezdve inkább a tolnaiak akarata érvényesült, a 40. percben ugyan a játékvezető ítélete még megmentette a hazaiakat, egy perccel később viszont Könyves megszerezte második gólját, amivel gyakorlatilag el is döntötte az összecsapást.

A második félidőben a Paks magabiztosan őrizte előnyét a kissé hitehagyottan futballozó kaposváriakkal szemben, a 3-0-s végeredményt a csereként pályára lépő Sajbán állította be.

null

OTP Bank Liga, 19. forduló:

Kaposvári Rákóczi FC-Paksi FC 0-3 (0-2)

Kaposvár, 690 néző, v.: Karakó

Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics - Vachtler, Hegedűs D., Tarasovs, Fodor - Nagy J., Jakimiv (Trebotic, 64.) - Zsiga (Palic, a szünetben), Csiki, Balázs - Ádám.

Paksi FC: Rácz G. - Osváth (Kulcsár D., 61.), Szélpál, Kelemen, Szabó J. - Szakály D., Balogh B., Bertus - Könyves (Kecskés, 80.), Böde, Hahn (Sajbán, 67.).

Gólszerzők: Könyves (17., 41.), Sajbán (83.)

Sárga lap: Osváth (28.)

Van még esély a Rákóczi bennmaradására?


Címkék: paks, kaposvári rákóczi, nb1, sport, labdarúgás