Két labdarúgóval erősített a Kaposvári Rákóczi FC NB I-es csapata. Farkas Aurél Csákvárról, Laky László a Felcsútról került a zöld-fehérekhez. A huszonöt éves Farkas Aurél Budapesten született, s előbb a Csepel, majd a Budapest Honvéd utánpótlásában bontogatta szárnyait. A felnőtt pályafutását az akkor még másodosztályban szereplő Szigetszentmiklósi TK-Erima csapatában kezdte, majd a harmadosztályú Diósdi TC-Select gárdájánál folytatta, ahol alapembernek számított a 2013/2014-es bajnokság második felében.

A következő szezont már az ESMTK együttesénél töltötte, ahol huszonhét mérkőzésen lépett pályára az NB III. Közép csoportjában, s jó teljesítményének köszönhetően a Ferencváros második csapatához igazolt, amellyel megnyerte az NB III. Nyugati csoportját.

A következő évben a másodosztályú Szegednél folytatta pályafutását, ahol tizennyolc meccsen egy gólt jegyzett. A 2017/2018-as másodosztályú bajnokságban a szintén NB II-es Szolnoki MÁV FC csapatában szerepelt, ahol 32 mérkőzésen lépett pályára és két gólt lőtt. 2018 nyarán igazolt Csákvárra. Itt azonnal alapemberré vált a bajnokságot végül a tizenegyedik helyen záró együttesnek.

Az első évadban harmincnégy bajnoki és két Magyar Kupa találkozón lépett pályára és elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy gond nélkül harcolta ki a bent maradást a Csákvár. A most zajló szezon előtt sérülés nehezítette felkészülését, így nem tudta visszaverekedni magát a kezdőbe, ezért csak hat bajnokin jutott szóhoz csereként.

Farkas Aurél és Laky László is a Rákóczinál folytatja.
Farkas Aurél és Laky László is a Rákóczinál folytatja.

Bonnyai Márk sérülése miatt új harmadik számú kapus után kellett néznie az OTP Bank Ligában szereplő együttesnek. A szakmai stáb választása Laky Lászlóra, az NB III. Nyugati csoportjában szereplő Puskás Akadémia FC II. csapatának hálóőrére esett.

A fiatal kapus a Pátka és a Videoton korosztályos csapataiban kezdte pályafutását, majd 2015-ben igazolt Felcsútra, az U15-ös egylethez. A harmadosztályban szereplő Puskás II. keretébe a 2016/2017-es szezonban került fel először, de ekkor még nem kapott lehetőséget a felnőtt bajnokságban.

A következőben viszont már igen. A 2019/2020-as bajnokságban tízszer állt a gólvonal elé a harmadosztály Nyugati csoportjában jenleg tizenkettedik Puskás II. együttesében. Laky László a magyar korosztályos válogatottakban is bemutatkozott korábban, hiszen az U16-os csapat kapuját két, míg az U18-asét négy alkalommal őrizte.

Címkék: laky lászló, farkas aurél, kaposvári rákóczi, sport