Hiába kezdték jól az első szettet a Diamant-lányok a Vasas ellen, a címvédő a hajrában fordítani tudott.

A második szettben 8-7-re még a fővárosiak vezettek, innentől azonban szinte az történt a pályán, amit Sasa Nedeljkovic tanítványai akartak. 

A folytatás kiegyenlített játékot hozott. A harmadik felvonásban hol az egyik, hol a másik csapat járt előrébb, a végén azonban Klisuráék örülhettek.

A negyedik szettben az életben maradásért küzdöttek a vendégek, akik a hajrára fordulva már négy ponttal is vezettek. Tálas Zsuzsannáék azonban nem adták fel és Tatjana Matic, valamint a nemrég igazolt amerikai Berkeley Oblad pontjaival fordítani tudtak. 

A Diamant-lányok végül 3:1-re nyertek a címvédő, Bajnokok Ligája főtáblás Vasas ellen és a kaposváriak két teljes kör után továbbra is az Extraliga élén állnak.

Nézze vissza a teljes mérkőzést felvételről:

1.MCM-Diamant Kaposvár - Vasas Óbuda 3:1

Női Extraligás röplabda mérkőzés.

Női Extraliga, alapszakasz, 14. forduló:

1. MCM-Diamant Kaposvár - Vasas Óbuda 3-1 (-20, 16, 23, 23)

1.MCM-Diamant Kaposvár: Szűcs 9, Sipic 9, Matic 16, Klisura 17, Djuric 12, Tálas 6. Csere: Szpin, Szerencsés-Miklai 2, Kalmár, Oblad 4. Vezetőedző: Sasa Nedeljkovic.

Vasas Óbuda: Török 21, Kalicanin 5, Kjelstrup 8, Dékány 5, Abdulazimova 11, Tiemi 6. Csere: Juhár, Gyimes 2, Kostelnaská 9. Vezetőedző: Jakub Gluszak.

Címkék: vasas, 1.mcm-diamant kaposvár, extraliga, röplabda, sport