Emberemlékezet óta nem látott időpontban, január utolsó hétvégéjén veszi kezdetét az OTP Bank Liga NB I. tavaszi szezonja, így a Kaposvári Rákóczi FC labdarúgói egy rövid karácsonyi pihenőt követően már újra edzésre jelentkezek. A korai kezdés miatt az alapozás időszaka is rövidül, hiszen alig négy hét áll a szakmai stáb rendelkezésre, hogy felkészítse a csapatot a tavaszi szezonra, s legfőképp a Puskás Akadémia elleni hazai bajnoki találkozóra.

Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is edzőtáborba utazik a csapat. A játékosok és a szakmai stáb január hatodikán, hétfőn utazik Törökországba, ahol három edzőmérkőzés is vár a zöld-fehérekre a január tizenötödikei hazautazásig. Waltner Róberték egy azeri, valamint két török gárda ellen is pályára lépnek majd a bő egy hetes edzőtábor során.

null

- Január hatodikán Törökországba, Antalyába utazunk edzőtáborozni, ahol három mérkőzést fogunk játszani. Egyet egy azeri első osztályú, illetve kettőt egy-egy török ellenféllel szemben. Tizenötödikén érkezünk haza, s tizenhetedikén Ausztria felé vesszük az irányt, ahol Waltner Róbert egykori csapata, a Mattersburg ellen lépünk majd pályára - mondta Takács Róbert, a Rákóczi technikai vezetője.

A tavaszi szezon előtt négy játékosnak is megköszönték az eddigi munkát a vezetők. Tóth Gergely Csaba, Tömösvári Bálint, Vanja Markovic és Aljosa Vonjovic sem utazik már el a csapattal Törökországba. Utóbbi labdarúgó egy súlyos sérülés miatt végleg befejezte pályafutását.

Címkék: felkészülés, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport