Jól kezdett a fiatalokkal teletűzdelt Dunaferr a Fino ellen, így sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok a vasárnapi bajnokin. A kaposváriak 16:15 után tudtak meglógni, innen pedig már nem volt visszaút Tomanóczy Tibor tanítványainak.

A második felvonásban jobban összpontosítottak a hazaiak. Bozókiék 6:6 után zsinórban öt pontot szereztek, ez pedig végzetesnek bizonyult a dunaújvárosiak számára.

Két nyert szett után sem lassított Ruben Wolochin csapata. A szett elején már öt ponttal vezettek, a különbség pedig folyamatosan nőtt az együttesek között. A somogyiak végül csak 9 pontot engedélyeztek a Dunaferrnek, a Fino gárdája pedig magabiztosan gyűjtötte be a bajnoki pontokat.

A kaposvári csapatból Horváth Kristóf 12 pontig jutott, csakúgy mint a vendégek rutinos játékosa, Mészáros Dömötör.

Ruben Wolochin, vezetőedző, Fino Kaposvár: Mozgalmas napokon vagyunk túl és a legfontosabb, hogy begyűjtöttük a bajnoki pontokat. A második szettől már az történt a pályán, amit mi szerettünk volna.

Tomanóczy Tibor, vezetőedző, Dunaferr SE: Az első szettben jól játszottunk, utána talán egy kicsit túlzottan tiszteltük a kaposváriakat. Sokat hibáztunk, ami nem fért most bele.

Fino Kaposvár - Dunaferr SE 3:0 (22, 17, 9)

Fino: Nagy 9, Keen 5, Bozóki 5, Makarov 9, Kruzhkov 10, Horváth 12. Csere: Kiss, Kalmár 2, Martinez, Bögöly 1, Kulcsár. Vezetőedző: Ruben Wolochin.

Dunaferr: Laczi 6, Tomanóczy 8, Majoros 3, Mészáros 12, Quintz, Hatvany. Csere: Sümegi, Balázs 1, Iván B., Iván G.. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Nézzék vissza a mérkőzést teljes egészében!

Fino Kaposvár - Dunaferr

Férfi NB I-es röplabda-mérkőzés.

Címkék: dunaferr, fino kaposvár, röplabda, sport