A versenyt Törökbálinton rendezték, ahol 13 egyesület 70 csapata mérte össze tudását. A LSC két I. osztályú csapattal vett részt a bajnokságon, és mindkét csapatuk dobogóra állhatott.

Junior 1 korosztályban ( 2006-2004) az LSC csapatát csak a magyar junior válogatott együttese előzte meg, így a Magyar Kupa után ismét magabiztosan lett ezüstérmes a kaposvári csapat. A szalag csapat tagjai: Borbély Kata, Farkas Júlia, Felden Petra, Gál Bernadett , Gyenesei Fanni, Kulcsár Adrienn.

Junior 2 korcsoport ( 2007-2006) versenyében a Bátori Lili, Gazda Véda, Király Gréta, Miklós Míra és Szerafin Gréta alkotta karika csapat két hibátlan gyakorlatot bemutatva a Magyar Kupához hasonlóan a dobogó harmadik fokára állhatott fel.


a Lovasakadémia SC felvételeia Lovasakadémia SC felvételeia Lovasakadémia SC felvételeia Lovasakadémia SC felvételeia Lovasakadémia SC felvételeia Lovasakadémia SC felvételei
a Lovasakadémia SC felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A junior-2 (2007-2006) II. osztály versenyeiben az LSC együttese az első kör után még az élen állt, majd a második bemutatás után minimális különbséggel maradtak le az aranyéremről. A csapat tagjai: Bajsz Babett, Czimmerman Rita, Gippert Liza, Rohtmer Nikolett, Rohtmer Vanda.

Serdülő ( 2008-2009) II. osztályban a Dancs Loretta, Mészáros Veronika, Molnár Adél, Pabst Kamilla és Vass Gréta összeállítású csapat felkészülését sérülés nehezítette, de így is az erős mezőnyben az 5. helyen végeztek.

A legkisebbeknél, a gyermek korcsoportban ( 2010-2011) a Keszthelyi Boróka, Kolics Holli, Magyarfi Szonja, Molnár Alíz, Szvitán Zorka, Varga Maja összeállítású csapat szintén ezüst éremmel térhetett haza.

A csapatokra még egy Emlékverseny vár a szezon végén Mogyoródon, ahol már komolyabb tét nélkül mutathatják be gyakorlataikat.

A csapatokat felkészítették: Dr Balogh Orsolya, Oláh Dóra, Boros Ninetta.

Címkék: Országos Bajnokság, Lovasakadémia SC, ritmikus gimnasztika, sport