Semleges helyszínen, a fővárosban találkozott a Kaposvári Rákóczi a másodosztályban érdekelt Szolnokkal. A jó iramú első játékrészben a somogyiak akarata érvényesült, s a vezetést is megszerezték Beliczky Gergő találatával.

A második játékrészre egy teljesen már csapatot küldött pályára a kaposvári szakmai stáb. Ebben a negyvenöt percben a szolnokiaknak Simon Attila révén sikerült egyenlíteniük, így döntetlennel zárult a felkészülési találkozó.
A Rákóczi a jövő héten már bajnoki pontokért száll harcba: az OTP Bank Liga NB I. 13. fordulójában Mezőkövesden lépnek pályára Beliczkyék.

Disztl László: "Hasznos volt számunkra az edzőmérkőzés, hiszen a játékosok nem estek ki a meccsritmusból, illetve azok a labdarúgók is pályára léptek, akik eddig kevesebb szerephez jutottak. Az első félidőben utaltuk a játékot, sok helyzetet alakítottunk ki, s akár több góllal is vezethettünk volna a szünetig. A második félidőben egy vegyes csapat lépett pályára, érződött, hogy nincs összeszokva az a társaság."

Kaposvári Rákóczi FC–Szolnoki MÁV FC 1–1 (1–0)
Budapest, Bánka Kristóf Sportközpont, 100 néző. V.: Szőts.
Kaposvári Rákóczi FC I. félidő: Slakta – Vachtler, Ur, Szabó A., Nagy J. – Yakymiv, Szakály A. – Nagy R., Beliczky, Balázs Zs. – Ádám M. II. félidő: Pogacsics – Borbély Á., Tóth G., Fodor M., Hadaró – Nagy K., Matheus – Kovács D., Markovic, Poplatnik – Ibrahim. Vezetőedző: Disztl László.
Gólszerzők: Beliczky, illetve Simon A.

Címkék: döntetlen, edzőmeccs, Szolnok, Rákóczi, Kaposvár, sport