Felváltva estek a gólok a pénteki KVK – Vasas OB I-es bajnoki elején. Először az első negyed közepére tudtak ellépni két találattal a hazaiak, akkor Dobos és Giga talált be egymás után. Biros Barnabás büntetőjét követően már 5-2-re vezetett a Kaposvár a második negyedben, de a félidő végére felzárkóztak a fővárosiak. A szünetben végül 6-5 állt az eredményjelzőn.

Vindisch Ferenc találatával kezdődött a második félidő, majd a kimaradt fővárosi helyzetek után Biros lőtt egy hatalmas kapufát. Egy kipattanó labdát Nikic kotort a kaposváriak kapujába, majd nem sokkal később a szerb olimpiai bajnok egalizált. Ezután sem esett össze a KVK és Vindisch szerzett egy újabb látványos találatot. Török próbálkozásánál a kapufa is velünk volt, majd Bóbis egyenlített ismét. A negyed vége előtt Berta József bombája is beakadt, így ismét a hazaiaknál volt az előny.

Halek-góllal indult az utolsó felvonás, amire Bojan Paunovic válaszolt egy szép támadás végén. Bóbis újabb találata után Biros lőtte be a kaposváriak 11. gólját, Nikic azonban ismét egy szép góllal vétette észre magát. Négy percen belül voltunk, 11-11 állt az eredményjelzőn. György Dávid védéseinek is köszönhetően nem tudott betalálni a Vasas, közben pedig hatalmas küzdelem zajlott a medencében.

Egy percben belül voltunk amikor emberelőnyben támadhatott a Kaposvár. Surányi László időkérése után már úgy tűnt, hogy oda a lehetőség, Biros Barnabás azonban ismét megszerezte a vezetést a hazaiaknak. Az ellentámadásból azonban válaszolni tudtak a vendégek, így 12-12-es pontosztozkodás lett a vége.

Így látták a főszereplők!

 

E.ON Férfi Vízilabda Bajnokság 7. Forduló

Kaposvári VK – VasasPlaket 12-12 (4-2, 2-3, 3-3, 3-4)

Gólszerzők: Vindisch 3, Biros 3, Berta 2, Dobos, Giga, Aksentijevic, Paunovic ill. Nikic 4, Bóbis 3, Miklós 2, Halek, Sélley, Hegedűs.

Címkék: vasas, kaposvári vízilabda klub, ob1, sport