Egyhetes szünet után ismét bajnoki mérkőzés vár a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapatára - írja a kapospolo.hu.

"Nem örülök ezeknek a kihagyásoknak. Mi egy újjáalakuló csapat vagyunk, ezért jobb lenne, ha kevesebb leállás lenne a bajnokságban. Sajnos edzőmeccset se tudunk annyit játszani, mint egy fővárosi együttes, de ez egy ilyen év, így kell megoldanunk" - mondta Surányi László, a KVK vezetőedzője.

A kaposváriak október elejére elkapták a fonalat, hiszen a BVSC és az AVUS gárdáját egyaránt legyőzték. Ezt követte a Szentes elleni vereség, majd jön a pénteki rangadó a Vasas ellen.

A két együttes legutóbb szeptember 2-án találkozott egymással. Akkor a Magyar Kupában 13-13-as döntetlenre végeztek egymással a felek. A somogyiak vezetőedzője szerint ugyanakkor nem szabad abból a mérkőzésből kiindulni.

"Sok víz lefolyt azóta a Dunán. Most egy magasabb színvonalú, de ugyanolyan sokgólos találkozóra számítok. A véleményem szerint apróságok dönthetnek majd" - tette hozzá a KVK mestere.

Surányi László az eddigi szereplés kapcsán úgy fogalmazott: lehetne jobb, de lehetne rosszabb is. Vízválasztó meccs lesz ugyanakkor a pénteki a nyolcba kerülésért.

A Kaposvári VK - VasasPlaket OB I-es bajnoki pénteken 19 óra 30 perckor kezdődik a Csik Ferenc Versenyuszodában. A mérkőzést a Tordai Gábor -  Marjay Zsolt kettős dirigálja majd.

Diákigazolvánnyal ingyenes a belépés.

Címkék: KVK, Vasas, vízilabda, Kaposvár, sport