Az ősz utolsó fordulóját játszották a városi kispályás bajnokságban a csapatok. A jövő héttől téli pihenőre mennek, és majd tavasszal folytatódik a pontvadászat.

Az élen a Pomeg ABC gárdája található, ők szerezték a legtöbb pontot az eddigiek során. A Zsíroskönyér és az Ebola megosztozott a pontokon az elmúlt játéknapon, ők találhatók még a képzeletbeli dobogón. Pár találkozó elmaradt az elmúlt fordulókban, azok pótlása még átrendezheti a tabellát. A következő, tízedik forduló már csak tavasszal kerül megrendezésre, addig a csapatok téli teremtornákon mérhetik össze erejüket.

Fürge Nyuszi Focivilág Kupa eredményei:

Interspájz-Maker Autó 1-1
Góllövő: Széphelyi, ill. Belovics.

A forduló első mérkőzése nem hozott sok helyzetet, valamivel többet támadott a Maker csapata. Az utolsó öt percben estek a gólok, a döntetlen igazságosnak mondható.

Zsíroskönyér FC-Ebola 2-2
Góllövő: Bathó 2, ill. Vodicska, Kardos.

A rossz idő ellenére hajtós, színvonalas volt a nap rangadója. A Zsíroskönyér szerzett vezetést, majd a második játékrészre fordított az ellenfél, de a vége előtt két perccel sikerült a hátrányt kiegyenlíteniük, így pontosztozkodás történt.

Matracvarázs-Meta Fitness 3-3
Góllövő: Magyar 2, Víg, ill. Egyed, Lévai, Orbán.

Ezen a találkozón felváltva potyogtak a gólok, egyik csapat sem tudott sokáig vezetni. Mindegyikük a győzelemre hajtott, de végül ez nem sikerült egyiküknek sem.

Liberi-Royal Fröccs 2-2
Góllövő: Hosszú, Kocsis, ill. Győrfi, Komjáti.

A pályára lépő két gárda közül talán a Liberi állt közelebb a győzelemhez, de ezt a vágyát nem sikerült realizálni. Mindkét egység kicsit tartalékosan állt fel, így a három pontot nem tudták begyűjteni.

M-Car Bérautó-Ferro-Alibi 2-5
Góllövő: Magyar Cs 2, ill. Bunovácz 2, Besenyei, Ferenczi, Szabó.

Az első félidő még egyenlő erők küzdelmét hozta, de a csere nélkül kiálló M-Car elfáradt, és a második játékrészben nem tudta tartani a lépést vetélytársával.

Baté-QLR PC Bontó 3-6
Góllövő: Kreizer 2, Muretics, ill. Varga 4, Tislér, Mányoki.

A találkozó kezdetétől fogva a QLR dominált, ők irányították a játékot, és a rutinosabb labdarúgókból álló gárda magabiztosan nyerte ezt a mérkőzést.

Nyár FC-Polgármesteri Hivatal 5-2
Góllövő: Kormos 3, Pintér 2, ill. Jónás, Kozicz.

A szezon utolsó találkozóján a Nyár FC játékosainak minden sikerült, helyzeteiket jobban használták ki ellenfelüknél, és a gólokon kívül még több kapufát is rúgtak.

Cefre FC-Rapamoto
Későbbre halasztva

Somogy Sportja All Stars-Pomeg ABC
Későbbre halasztva

Mracskó Mihály-Lechler Autófesték
Későbbre halasztva

A következő forduló tavasszal lesz.

Címkék: kispálya, labdarúgó, bajnokság, sport