Törökbálinton rendezték a IX. Hegyvidék kupát a ritmikus gimnasztikázók számára, mely most ősszel az együttes kéziszer csapatok versenye volt. A színvonalas versenyen 9 egyesület több mint 50 csapata mérte össze tudását a közelgő nagy bajnokságok előtt. Szabadidős és versenysport kategóriában is hirdettek eredményt.

A Lovasakadémia SC ritmikus gimnasztika szakosztálya összesen négy, versenysport kategóriás csapattal vett részt a meghívásos versenyen, és valamennyi csapatuk dobogóra állhatott.

A legkisebbeknél, gyermek korcsoportban ( 2010-2011) a Hernádi Csenge, Keszthelyi Boróka, Kolics Holli, Magyarfi Szonja, Molnár Alíz, Szvitán Zorka, Varga Maja összeállítású csapat ezüst éremmel térhetett haza.

null

A serdülők ( 2008-2009) versenyében a Csernák Mirjam, Dancs Loretta, Mészáros Veronika, Molnár Adél, Pabst Kamilla, Vass Gréta összetételű csapat a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Junior 2 korcsoport ( 2007-2006) versenyében a Bátori Lili, Gazda Véda, Király Gréta, Miklós Míra  és Szerafin Gréta alkotta csapat is ezüst éremmel zárt.

Junior 1 korosztályban ( 2006-2004) az LSC csapata szintén ezüstéremnek örülhetett. A csapat tagjai:  Borbély Kata, Farkas Júlia, Felden Petra, Gál Bernadett , Gyenesei Fanni, Kulcsár Adrienn.

null

A viadal jó felkészülés volt a közelgő Magyar Kupára és Országos Bajnokságra. A csapatokat Dr Balogh Orsolya, Oláh Dóra és Boros Ninetta készítette fel. 

Címkék: hegyvidék kupa, lovasakadémia sc, sport